Läggdags!

Mammas kompisar har varit på besök en sväng. Det blev lite hämtmat och vin, gott en fredagkväll :) Imorgon bär det som sagt av tillbaka till Göteborg, ska bli skönt att komma ner och komma igång med rutiner igen. Det bästa med att man ska gå i skolan igen är att man har sina vanliga kläder på sig på dagarna :) På sommaren har jag liksom jobbarkläderna och när man kommer hem på kvällen har man myskläder. Och när man är ledig så har man ju bikini, det har ju varit sommar liksom! Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna och lägga mig, är TRÖTT! Godnatt och puss!

Sälen bokat!

Nu är Sälen bokat över nyår, jihaa! Eller det blev bokat igår egentligen. Mitt i backen också, jag längtar! SKa köpa nya pjäxor nu har jag bestämt mig för. Får så himlans ont i mina smalben av de jag har. Tror stoppningen har gett sig lite i plösen. Men de har ju några år på nacken, haha!

Sitter och titta på city-resor också. Fy sjuttsingen vad billigt det är att flyga till London. Nån som vill hänga på? Just let me know ;) Jaja, ska spåna vidare.. London är ju himla trevligt alltså! Puss och hej!


Hemma, men snart tillbaka.

Är hemma i Askersund, kom hit i onsdagsd kväll efter tentan. Och tentan jaa... Fy faan säger jag om den! Den var ännu värre än den första, jag som ändå kände att det var okej innan den. Men vi får se. Det är VÄLDIGT stor chans att jag kommer få sitta och plugga till den i jul om jag säger så!

Har precis duschat, skönt! Var med mormor och morfar ut och plockade lite kantareller, mums :) Sen blev jag bjuden på mat hos dom, stuvade makaroner! Min favoritmat :) Imorgon beger vi oss ner till Göteborg igen, den regniga staden, haha! Nu måste jag borsta håret innan det torkar, annars blir det svinto av det! Hej så länge :)

Jag är så nervös så jag mår illa

Snart dags. Jag är så nervös så jag mår illa, usch! Kommer kännas skönt efteråt men just nu känns det för jävligt. Det som känns jobbigast är att om jag inte klarar det så måste jag vänta ända tills januari innan jag kan skriva den igen och det är ju så himla långt dit! Men jag klarar det ju förr eller senare, så är det ju. Men det vore väldigt skönt att klara den nu.

Har precis ätit, spaghetti och köttfärssås. Känns som om den sitter i halsen! Ska plocka i ordning det sista nu och sen beger jag mig till skolan. Wish me good luck!


Todays is the day..

Idag är det dagen D för min del. Klockan två kan alla hålla sina tummar för att jag ska klara tentan tack :) Är så sjukt nervös, så här brukar jag inte vara. Hoppas det dämpar sig lite till tentan i alla fall. Ska inte dricka något mer kaffe idag i alla fall, man blir ju helt speedad när man är så här nervös då!

Började packa lite igår, jag ska ju inte ha med mig så mycket hem men ändå. Och det kanske skulle bli utgång eller nåt liknande på torsdag (av alla dagar? ;) ) så då måste man ju ha med sig partystassen hem! Tågbiljetten tills ikväll är i alla fall bokad och klar, ska bara hämta ut den. Fick fönsterplats, weei. Hatar verkligen att sitta i gången, man kan ju inte sova eller nåt, nackspärr liksom!

Haha jag måste berätta en rätt rolig sak. Ibland blir jag så trött så jag kan dö på J här hemma. Men så gör han och säger de där roliga sakerna så det jobbiga liksom försvinner. Häromkvällen när jag stod och borstade tänderna kom han in och tog en tops och säger:

-Har du märkt att topsen tar slut ganska fort nuförtiden?
-Eeh, va...?
-Jaa, att de tar slut fortare än förut?
-Jaha, och det beror på?
-Jaa, jag har en sjukdom förstår du.
-Mohahaa, vaa en sjukdom i örat?
 -Jaa, vad är det för konstigt med det???
-Hahahahaha!!!

Jag garvade ihjäl mig, fick sätta mig ner, haha. En sjukdom i örat, det lät så kul. Och så säger han det på fullaste allvar, med värsta allvarliga blicken så jag liksom får titta djupt in i hans ögon för att se om han skojar. Men det göra han ju inte. ALDRIG! haha.

Jaja, ska göra mig i ordning nu, försöka tänka på lite andra grejer. Måste ju åka och köpa busskort med, mitt är ju slut. Och krossade tomater, annars blir inte köttfärssåsen så god! Hej så länge!

Mitt huvud är mätt på programmering

Det känns verkligen som om jag inte får in ett uns mer om programmering i min skalle. Och det jag inte kan nu kommer jag ju knappast lära mig tills i morgon eller hur? Blää, hoppas verkligen jag klarar det i morgon, skulle var så skönt. Ska läsa igenom de papper och så jag har så jag repeterar lite ändå.

Satt och kollade flygbiljetter (sådant jag brukar roa mig med för atr fördriva tiden) till lite olika stället i Europa. OjsanHoppsan vad billigt det var att både åka till och bo på vissa av mina favoritstället! Man blir lite sugen faktiskt. Om man inte gör någonting särskilt efter jul (man vet ju aldrig liksom) så kanske en cityweekend infinner sig. Mycket sugen faktiskt! Jag vill liksom ha någonting att se framemot när det blir det segt och jobbigt, att man vet att man kommer att göra någonting kul, göra ett trevligt avbrott i vardagen! Har längtat hela sommaren efter att åka utomlands, nu har mina tankar sjunkit till att nöja sig med en mindre resa kanske. En utomlandsresa nästa sommar är ju inte heller fel, men man måste verkligen se till att planera. Jag måste ha lite saker att se fram emot! Hur orkar man annars liksom? Bara trava på i det vanliga tempot, göra alla vanliga saker som man göra varje dag. Nej, något roligt ska jag allt hitta på!

Ska ta en sista glimt på mitt plugg nu och sen kanske jag borde kila iväg och köpa något fika tills tentan? Fyra timmar utan något blir ju lite långt.. Oj, ja just det. Jag måste ju packa också! I min fina skinnbag :) Jaja, på återseende gott folk!



Åh, kan det inte vara sommar fortfarande? Var så kul med Harge, båtar och grillning. Take me back, please!

Lunchpaus

J kommer hem för ett tag sedan så jag tog en liten lunchpaus. Det blev pyttipanna, ägg och stekta champinjoner (vilket jag måste göra oftare, hur gott som helst!). Ska dricka lite kaffe nu och vila hjärnan lite innan det blir ännu mer programmering. SÅ KUL! (not)

Tjingeling!

Ojoj, regnet öser ner!

Idag är det verkligen inte lika fint väder som igrå, regnet öser ner! Men då är det destobättre att plugga. Tända lite ljus, dricka lite kaffe och så! Äter frukost nu och kolla på Desperate Housewives. Skön start på morgonen :) Tjingeling!


Filmkväll: Och filmen heter Felon.

Jag o J har precis kollat klart på en film. Ikväll fick han den stora äran att välja film, man måste ju bjuda till lite ibland ;) Och jag höll mig dessutom vaken HELA filmen, vilket är ovanligt för att bara Josephine. Det var i alla fall en riktig kill-film, ingen jag skulle valt att titta på själv precis. Handlade om en kille som hamnar i fängelse i USA och som alla vet är det INTE kul med amerikanska fängelser. Jag hade ont i hjärtat hela filmen, lite fortfarande faktiskt! Jag gillar inte såna där våldsamma filmer med blod och slagsmål. Men gillar du det så är den klart sevärd. Felon hette alltså filmen!

Nu sak jag gå och lägga mig, är trött som tusan! Imorgon är det sista rycket med plugget innan tentan, hur ska det gå? Men som sagt, dags för sängen nu. God natt folkens!


Stulen!

Min fina sadelväska på min ännu finare RÖDA cykel är stulen! Upptäckte det nyss då J kollade på ventilerna av någon anledning. Den var så fin och matchade min bruna sadel. Det fick ju knappt plats något i den, den var bara fin där på min cykel. Vad ska någon med en sån till? Nu är min cykel helt plötsligt inte lika fin längre. Det är ju inte så att det går att köpa en ny, den var ju jättegammal, precis som cykeln. Detg värsta av allt är att det måste vara någon i huset eftersom man måste ha passerbricka för att komma in. Det finns verkligen människor till allt!

Nagelfix

Jihaa, har fått tid på torsdag för att fixa mina naglar igen. Skönt! Slipper jag bekymra mig om det ett tag framtår i alla fall. Åker hem onsdag kväll så jag hinner vara hemma två dagar i alla fall. Mor undrade om jag inte skulle tycka att det blir stressigt att åka på kvällen när jag har tenta samma dag men det känns skönast så. Annars hinner man ju bara hem och vända! Skönt det är med balkong förresten :)

Nu blev det muuuulet

Nu är det inte lika fint väder längre, helt plötsligt är det grått och molnigt med bara lite blått här och där. När J kom hem gjorde vi lite mat, stekt potatis, ägg och falukorv med rivna morötter till. Riktig husmanskost eller vad? haha. Sitter på balkongen nu och väntar på att han där inne ska koka kaffe men han brukar ha en tendens att fastna vid datorn ibland (även jag ibland). Ska fortsätta plugga detta jätteroliga ämne och hoppas att jag klarar tentan på onsdag. Man kan aldrig veta säkert. På torsdag morgon åker jag nog hem till mor för att åka med henne ner igen på lördag. Skönt att få komma hem när man inte har något plugg att göra samtidigt som jag inte alls vet när jag annars kommer åka hem nästa gång. Jaja, tillbaka till mitt plugg. Bye!

Fint väder idag med

Idag är det kanonväder, precis som igår. Fast för min del gör det inte så mycket eftersom vi hann med en utflykt igår! Sitter på balkongen och pluggar, skönt när det är skugga. Det blir nästan för varmt på eftermiddagen. Saknar verkligen att inte åka utomlands och sola och bada den här sommaren. har ju tamejfasen gjort det varje sommar i flera år och så helt plötsligt NEJ! Buhu. Måste kanske vänta ända tills nästa sommaren igen men det är ju sååå långt kvar! men den som väntar på något gott...

Jaja, tänkte bara tala om att jag lever och pluggar. Två dagar kvar nu, spurten! Undrar om det är så här fint  väder i hela Sverige? Ciao!


Så här glad är jag när jag är utomlands. I LOVE IT!

Sorglig, så sorglig..

Har precis kollat klart på filmen, fy fasen vad sorglig. Jag hade gråten i halsen HELA filmen. Men den var jättebra så den måste ni se! P.S I love you. Nu ska jag sova, nattinatt :)


Långt kvar till 2.1 mil

Jag och Johan begav oss ut för att springa en sväng förut eftersom vi har anmält oss till Göteborgsvarvet. Jajemän, vi är galna! Just nu känns det VÄLDIGT långt kvar till de dryga två milen men det ska nog gå bra. Vi sprang tillsammans idag och det gick väldigt bra. Är jätteförvånad eftersom vi inte brukar kunna springa ihop annars. Det går för fort, för långsamt, för långt för kort etc. Men idag gick det bra och vi sprang nog ca 7 km. Så nu är man rätt stum!

Imorse, eller vid halv elva rättare sagt bestämde vi oss för att åka på utflykt eftersom det var så fint väder ute. Vi tog med oss våra skolsaker, handdukar och vår GPS och åkte ut mot Torslanda. GPS:n måste varit inställd på kortaste vägen eller nåt för vi åkte på världens minsta väg, haha! Mitt ute i ingenstans. Men vi kom fram till slut och hade det jätteskönt!

Ska hoppa in i duschen nu, ska kolla på P.S I love you sen innan jag lägger mig. Här kommer lite pics från dagen.


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT GÖRA DEM STÖRRE :)

här sitter jag..

Måste ju bara visa min bästa plugg/data-hörna. Köpte ett asbra bord på IKEA när vi flyttade till denna lägenheten som går att fälla ut. Perfekt när man bor såhär och eftersträvar "compact-living"!




Och såhär gott åt vi igår :)




Sovmorgon

Idag tog vi en riktig sovmorgon, ända till halv tio. Hur skönt som helst! Vaknade vi åtta och var jättepigg men råkade somna om igen. Man blir ju ännu tröttare då, så himla dumt! Det blev en lååång frukost framför tv:n, det är det bästa med helgen. Fast just nu LÄNGTAR jag tillbaks till rutiner och ordentliga dagar. Faktiskt.

Igår käkade vi jättegod mat, använde grillen som vi hade med oss ner hit och grillade rostbiff, champinjoner och paprika. Färskpotatis och kantarellsås till, mmmm.... Det var jättegott :) Så kollade vi på Hannibal, jag ryser varje gång jag tittar på den, han är såååå sjukt äcklig. Fy, men bra är den i alla fall! Idag ska det städas här i lägenheten och pluggas för min del såklart. Kommer vara så skönt när tentan är över, vare sig jag klarat den eller inte. Då kan man pusta ut ett tag i alla fall!

Nehe, här blir det inte mycket gjort. Nu ska jag ta fram böckerna och börja plugga. Ciao!

Mmm..

Gick inte att installera Matlab tidigare idag, mycket irriterande. J får väl fixa det åt mig när han kommer hem, han kommer blir såå glad för det, haha. I förmiddags blev jag väldigt sugen på färska räkor till ikväll så jag begav mig till Backaplan för att inhandla det. En fördel med att bo härnere på kusten är att de är MYCKET billigare än hemma. Köpte ett kilo och de kostade 130kr, vilket är halva priset mot hemma. Blev lite reashopping också innan jag begav mig hemmåt igen, man kan ju inte gå förbi affärerna utan att gå in. Så är det! Och bara för att jag var lite halvstressad, ville hem och plugga samt att jag skulle handla på netto också så krånglade såklart bussen jag satte mig på (jag är inte förvånad när det gäller mig) så det tog tre gånger så lång tid att komma hem. Väl hemma skalade jag lite räkor och gjorde en tunnbrödsrulle med majonnäs, sallad, ägg, gurka, dill och FÄRSKA RÄKOR! Nu blev ni allt avis va? Det var sååå gott så det måste jag äta snart igen. Och jag kom på att om man lindar lite folie runt sdå kan man ju ta med sig en sån till skolan i brist på matlåda. Idag är det idéernas dag för min del! Nu ska jag fortsätta plugga, behövde ett litet avbrott bara. Egentligen skulle jag vilja vara hemma för där ska vi fiska kräftor i hamnen ikväll. Jag har fiskat MYCKET kräftor i mitt liv men aldrig i hamnen. Det verkar ju så mysigt att göra det, hoppas jag kan vara med nästa år om det blir så igen. Och en sak till. Jävlar i havet vad dyra signalkräftor är här. 369kr per kilo. Sjukt verkligen. Jaja, trevlig fredag på er!

En sak till bara. Jag tänkte nyss på lilla Molly som är uppe i hundhimlen. Tänk om hon hade levt idag, då hade hon varit en perfekt kandidat för att få bo här hos Svenson&Gustavsson i Göteborg. Gillar inte att jaga utan gillar däremot mys i soffan dagarna i ända. Kunde det blivit bättre? Hoppas hon ligger däruppe på ett moln o tittar ner på mig och ser så att jag sköter mig. Hon var speciell den där Molly. Min o mammas första och alldeles egna lilla hund. Och jag fick bestämma namnet :)

MOLLY!

Men är det inte lite ljusare där borta?

Godmorgon allihopa! Idag är det en riktig pluggdag, inga undanflykter. Och som vanligt här nere i Göteborg är det mulet och grått och det ska nog eventuellt regna också. Men vem blir förvånad liksom? Mina ögon är hur trötta som helst, men resten av mig är pigg. Hur konstigt som helst! Sitter och försöker spärra upp ögonen med jämna mellanrum för att vakna till men det verkar inte fungera något vidare. Nehej, nu ska jag installera Matlab. Det ska bli såååå kul!  Adjö!


Min lilla skrutt.

Nu känner jag mig ren och fräsch

Duschade nyss och samtidigt rakade jag benen, hade ansiktsmask, peelade hela kroppen, filade fötterna och smörjde in varenda vrå. Nu är jag len, ren och fräsch igen! Skönt :) Nu ska jag ta och plugga lite till och sen ska jag kolla lite på den gamla high-school klassikern "10 orsaker att hata dig". Riktig nostalgifilm för min del. Usch, hemskt att han inte lever längre.


du är vad du äter

Haha, Anna Skipper är ju rätt rolig ibland alltså. Antioxidanter ger skrynkelfria tanter. Haha, jag tyckte det var askul! Tänk på det mamma ;)


Dagens inköp!

Bilder på dagens inköp, mycket nöjd :) Nu ska jag nörda mig med lite programmering och vänta på att baby kommer hem så att jag kan fjäska lite så han kan sätta upp hyllorna. Det kommer bli sååå fint! :) Adjö!



tröjor från cubus, kjol från indiska, strumpbyxor från h&m och väst från gina tricot.

Ibland blir det inte som man tänkt sig..

Tio minuter efter första blogginlägget insåg jag att Baby skulle vara i skolan ändå till fyra vilket betydde att jag skulle vara själv typ hela dagen. Är inte riktigt okej med det än så jag drig in till stan och köpte tavellisterna och lite annat smått och gott i klädväg. Men nu är jag alltså tillbaka här och ska börjar plugga. Fast först av allt måste jag dricka en kopp kaffe, är så sjukt trött! En tidig kväll ikväll, ja tack! Bilder på shoppingen kommer senare, Ciao!

God morgon!

Idag gick jag upp sju (!) för att tvätta. Känns skönt att vara vaken så tidigt faktiskt, ska bli skönt när skolan börjar och man får lite rutiner igen. Även fast man klagar över att gå upp tidigt då så är det rätt skönt kontigt nog! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta igång med plugget. Ha en bra dag!

Uttråkad och rastlös

Just nu är jag uttråkad och rastlös, som ni kanske förstod efter att ha läst rubriken. Har faktiskt pluggat mer än väntat idag och har lärt mig en del grejer jag inte visste innan, tack för det :) men hur kul är det att sitta och plugga programmering en hel dag? Inte kul, neej. Jag känner mig väldigt negativ och gnällig just nu men så är det. Längtar verkligen tills tentan är över och skolan börjar på riktigt. Just då, måndag 1 september kommer det inte att spela någon roll om jag inte klarade tentan, dagarna börjar i alla fall rulla på i en snabbare fart än nu och man känner att man gör nåt nyttigt av dagarna. Det känns oändligt långt kvar tills tentan ska vara, igår hade jag smått panik, liksom i förmiddags med bokbeställning och allt, men nu känner jag mig lugnare. Min oroliga mage är ju såklart fortfarande orolig, det är den nästan jämt, men i huvudet har jag inte lika mycket panik just nu. Hmm, man kanske ska åka hem och plugga ändå? eller åtminstone efter tentan, och sen åka med mamma ner. Jaa, det krävs lite funderingar kring det. Klockan går verkligen galet långsamt idag, vad är detta?

Ny dag, ny energi

Hoppas jag i alla fall. Började dagen med en timmes powerwalk (för att låta lite cool, haha), det var riktigt skönt. Mina ben känns som cementbitar just nu, helt stumma! Men det är bra, då har det ju tagit lite i alla fall. Satte mig och pluggade när jag kom hem och fick sådär panik-ont-i-magen igen över denna kurs och omtenta. Jag skulle ge vad som helst för att slippa den här kursen, helt ärligt. Blev så nervös att jag klickade in mig på Adlibris och beställde en C++ bok som jag verkligen hoppas kommer innan helgen. Klickade i snabb leverans så man kan ju hålla tummarna i alla fall. Sedär, då var man 350 kr fattigare, på en jävla programmeringsbok! Som jag ska använda i en vecka. Skrattretande! Men jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och klara det här. Hoppas hoppas. Trodde inte att jag skulle tycka att kursen var så här omöjlig men det är den. Tyvärr!

Molnen rör sig väldigt snabbt på himlen, hinner knappt blinka så är de förbi! Inte undra på att vädret varierar så mycket varje dag då. Fast idag när jag var ute och gick så blåste det lite och det var faktiskt skönt. Och det stormar rätt så ordentligt nu med, viner i fönstren! Nej, nu har jag pladdrat av mig lite, nu måste jag fortsätta. Ha en bra dag :)


Jääääklar, vilken smäll!

Kollade ut genom fönstret för någon minut sen för det susade så mycket och upptäckte att det ösregnade. Försökte ta kort men det syntes inte så bra. När jag lagt in dem på datorn och kollar ut genom fönstret så smäller det till svinhögt. Och länge dessutom. ÅSKA! Lite mysigt faktiskt, tända ljus och så. Jag som skulle ut och springa lite senare, hoppas det slutar snart! Jaja, tillbaka till plugget, går faktiskt framåt. Sakta men säkert!


På't igen.

Har druckit kaffe och kollat lite på OS. Jag är helt fascinerad av alla gymnasterna, det är så himla kul att titta på! Amerikanskan som vann i bom är ju hur söt som helst, värsta lilla kraftpaketet, hehe. Och killen från USA som kom tvåa är rätt söt han med och vilket muskelpaket sen! Jaa, ögongodis är det allt... Tillbaka till böckerna igen!


Shawn Johnson och Jonathan Horton

Grått och regn, javisst är jag i Göteborg!

Idag ska det tydligen regna. Ovanligt här i Gbg (eeeh, NEJ!). Så jag ska passa på att gå ut på en promenad så jag blir lite pigg innan jag börjar plugga. Jävla programmering, finns det nåt värre? Ändå sedan kursstart har jag känt att det är en VÄLDIGT onödig kurs för min del. Men såna ska man väl läsa med. I guess.
Igår tog jag och Johan en sväng ut till Öckerö för att muntra upp mig lite och för att göra nåt kul. Det var trevligt och för en gångs skulle var vädret med oss, SOOOL! Känns som om man kunde varit lite mer sommarlädd än i jeans, det var VARMT! Vi var så hungriga så vi trodde vi skulle dö och mamma hade sagt att det fanns en jättebra resaturant med fisk och sånt, men eftersom det var en måndag och förmodligen inte turistsäsong fortfarande så fanns det vara en vanlig pizzeria med lite pasta. Så vi hade åkt ändå dit för att äta pizza, haha. Men det var väldigt mycket fina båtar och man inser att det verkligen finns folk som har mycket pengar. För det första: en båtplats i Öckerö ham lär väl kosta skjortan, för det andra: båtarna var gigantiska. Men det är ju alltid kul att titta på! Nej, nu måste jag pallra mig ut så jag har lite tid att vila mellan pluggtimmarna. Adjö!


Mattajm, jag är HUNGRIG!


Johan, vid sin drömbåt!


Jag i hamnen.

Separationsångest

Usch, det är så tråååkigt att packa, får separationsångest! Tänk om allt kunde vara lite närmare här, Chalmers, Göteborg, lägenheten, klassen, allt! Fast jag vet att det blir skönt när man väl kommer ner. Det är bara allt det här innan som är jobbigt. Och så är det mulet och grååååått ute med. What a day!

Dogwalking

Ska ut på dogwalking nu, Kola har inte varit ute än. Hon ligger helst i soffan och myser.  Allra helst ska jag också sitta i soffan så hon kan ligga PÅ mig, helst så nära ansiktet som möjligt. Ibland känns det som om hon blir akut-kärlekstörstig. Då kastar hon sig på mig och borrar in huvudet vid halsen så mycket hon kan! Hon är mysig den där Kola. Nej, dags för en prommis!


Tvättning, strykning, packning...

Snart bär det av ner till Götet igen, söndag morgon rättare bestämt. Har kommit på att jag har hur mycket som helst som helst att packa. Alla kläder och saker och så ska jag tömma mitt skrivbord för det ska mamma komma ner med sen. Puh, mycket att göra med andra ord!

Igår var jag o mamma i Örebro och shoppade och kollade på Mamma Mia! Den var sååå bra, såg ju musikalen och älskade den och filmen var ju minst lika bra :) Blev ju en del shopping också, nämligen:

- Två par jeans
- En höstjacka
- Två tröjor
- En kjol
- Ett par örhängen
- En väska
- Ett paraply
- En plånbok

Det blev en hel del, hehe. Men välbehövligt! Måste fortsätta stryka nu. Trevlig kväll!


Mina nya byxor och en av tröjorna.

Nytt, fräscht hösthår!

Nu är mitt hår fixat och fräscht till hösten. Nu ska jag ALDRIG färga håret mörkt och klippa det superkort igen. Ljust och lagom långt är min grej! Mamma övertalade mig just till att titta lite på SATC, inget jag aldrig sett förut men inte heller något jag har nåt emot att se :)

Jag irriterar mig som bara den på mig själv. För några månader sedan, alltså flera månader efter de flesta, hörde jag talas om blondinbella. vad är detta tjat om denna tjej och hennes blogg tänkte jag. Så jag surfade in på hennes blogg och var jättepessimistisk och intalade mig själv att det var väl inget speciellt det här. Men nu kommer jag till det mest irriterande. Att jag fortfarande läser hennes blogg, av någon konstig anledning. Jag tror att jag gillar att läsa om hennes glammiga liv som är så långt ifrån mitt som det bara kan vara. Jaa, nog är det konstigt alltid!

Nu: SATC

Sjukt!

Kollar på nåt program på TV nu som handlar om rika ungdomar som aldrig har jobbat men ändå har miljoner på kontot som ska tävla tillsammans med jämngamla ungdomar som är "fattiga". Det är helt sjukt vilken syn de rika har på fattiga människor och deras liv. En av tjejerna sa att hon blev äcklad av att behöva bo i samma hus som de fattiga, är inte det sjukt? Jag fattar inte vad dessa människor tänker med, hur kan de tro att de är så mycket bättre än alla andra fast att de inte gjort nånting annat än att glassa runt och shoppa hela sitt liv? Sjukt!

Mamma Mia!

Imorgon efter jobbet ska jag och mamma in till Örebro och shoppa lite och som avslutning ska vi titta på Mamma Mia! Jag har ju sett musikalen och den är ju grymt bra så jag tror nog inte att filmen blir en besvikelse. Det är ju typ bara snygga människor med i filmen liksom, så ögongodis blir det i alla fall! :) Nu ska jag sätta igång och tvätta lite och packa allt som ska med ner till Göteborg igen. Det är ju en del saker kan jag säga, haha!

Godmorgon!

Eller morgon och morgon, förmiddag snarare? Hade riktig sovmorgon idag, vaknade kvart över nio! Men det behövdes eftersom det blev rätt sent igår. Ska göra mig i ordning och ta en morgonpromenad med Kola, så både hon och jag får röra på oss vilket behövs kan jag lova! Sen är det kräftfiske som gäller och så ska vi lägga ut nät så vi får lite mer betesfisk. Intressant eller hur? ;)
Åh, och ikväll ska jag klippa mig och göra slingor, väldigt välbehövligt känner jag. Lagom tills höstens intågande. Och imorgon blir det shopping light i Örebro, får se vad som får följa med hem. Förhoppningsvis några stickade tröjor, jag spår en kall och blåsig vinter i Göteborg! Och då är det bra med stickade tröjor :)

Men nu: Promenad!


KÄRLEK :)

Lyckorus!

Kom hem från bion för en halvtimme sen och ligger nu i sängen med ett lyckorus! Filmen är såå bra och jag längtar verkligen till att köpa den. Den kommer gå varm hemma hos mig alla kalla, gråa vinterkvällar när man är trött och halvdeppig. Jaa, den är nästan perfekt helt enkelt!
Imorgon kväll ska jag klippa mig och göra lite slingor. Ska bli skönt att bli höstfin innan vi åker ner till Gbg igen! Inget grått och dassigt för mig del, nej tack! Ska lägga mig och sova nu, behöver ju min skönhetssömn! Nattinatt :)

Uppladdning pågår!

Nu pågår det uppladdning för mig här, ska titta på ett par SATC-avsnitt innan bion för att få in den riktiga känslan! Då blir filmen dubbelt så bra. Från en sak till en annan, kräftfisket gick bra idag med, 62 st lyckades vi fiska upp. Burarna ligger självklart i tills i morgon med, man måste ju smida medans järnet är varmt så att säga!

NU: Uppladdning!


Chokladmassage, är lite kluven!

Har precis kommit hem från en chokladmassage nu då. Är lite kluven i vad jag tycker om det! Självklart var det jätteskönt, men den här chokladdoften känns ju lite udda. Att man liksom går och luktar choklad är nog inte riktigt min grej, då föredrar jag nog vanlig faktiskt! Choklad ska man ju äta, eller? Är det någon annan som gjort chokladmassage och har någon åsikt?

Ikväll bär det av, vi ska se SATC-filmen (andra gången för mig, jihaaa!) och det ska bli sååå kul! Och nu är jag ju riktigt fab med mina fina naglar :) Så det kan väl inte gå fel? Är hur kul som helst med fina naglar, de som tycker det är ytligt får väl tycka det, jag är lycklig i varje fall! De kronorna jag sparar in på att mommy är frisör kan ju jag göra nåt annat skoj för. Eller hur? Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort chokladlukten! Som sagt, choklad ska man äta enligt mig.


så här fina är min naglar nu :)


Redo för kräftfiske :)

Nya naglar, vilken lyx!

Äntligen, idag har jag varit och gjort nagelförlängning! Mina naglar blev hur fina som helst, jag är sååå glad! Man känner sig så himla mycket finare med fina naglar. Till på köpet så ska jag få en chokladmassage imorgon (GRATIS!), nån som gjort någon sån? Det har ju skrivits en hel del om det i tidningar och så fast jag har varit skeptisk till det. Men när jag får det gratis är det ju inget fel!

Idag har vi fiskat kräftor också, vi fick över 100 stycken! Burarna ligger i inatt med så vi ska hämta upp (förhoppningsvis) lika många imorgon med. Jag älskar kräftor, jag kan äta hur mycket som helst! Sen ska jag, mamma och moster på SATC-filmen. Jag har ju redan sett den men kan se den hur många gånger som helst, den är ju såååå bra :)

Suck, jag har inget att skriva... Godnatt!

Aaaaaaaaaaahhh!!!

Ibland vill jag bara skrika allt jag kan och vips så är allt bra. Men det går ej, såklart! ska duscha nu, Adjö.

Tidningar, jajemän :)

Åkte till Babe förut och umgicks lite med honom och hans familj, trevligt! Det var ett himla tag sen man såg dom faktiskt. De är ju bortresta nästan varje helg! Men nu var dom hemma i alla fall :) På vägen hem köpte jag två tidningar, Glamour och en tant-tidning men endast för korsorden förstås! Det är så skönt på kvällen när man lägger sig att lösa lite korsord, det hör liksom sommaren till. Nehej, nu ska jag kika lite i mina tidningar och så tänkte jag lägga mig snart, är så djävulskt trött! Och förresten, det är ju typ stormvarningar inatt och imorn. TUR att vi inte är i Göteborg, då hade jag vart lite rädd kan jag säga! Haha. HejsSvejs!


Stress, ja det kan man säga!

Usch och fy vad stressigt det har varit idag. Folk har gjort saker fel (alla gör misstag någongång), det har varit kaos och alla har varit irriterade. Så står man där helt utmattad och helst av allt vill man trycka på en "Starta om"-knapp. Det är verkligen synd att det inte finns några såna här i livet, haha! Men nu är jag hemma, puh. Var inne och frågade kvinnan som gör nagelförlängningar och sånt här i stan om tider nästa vecka, men icke. Typiskt! När jag var där sist så var hon inte där så vad kan man göra? Hon hade däremot massor med tider veckan efter, men då är ju jag i Göteborg! Fasen, jag såg det här som min sista utväg till långa naglar. Får väl kika runt i Göteborg och se om jag hittar något ställe som verkar bra och inte kosta skjortan.
Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen, är jätteäcklig och svettig efter ruschen på jobbet. Och just ja,skattepengarna kom idag, jihaa! Men de åker rätt in på sparkontot, så duktig är jag :) Tjingeling!


Övertid, igen..

Jahopp, ska jobba över idag i alla fall. Fast när man tittar ut genom fönstret och inte ser ens ett und till blå himmel så gör det inte så mycket ändå! Det blir ju bara mer pengar till reskassan :) Nej, nu måste jag slänga i mig lunchen och göra lite nytta. Adjö!

Dra åt skogen, vad mycket kräftor!

Direkt efter jobbet så slängde jag på mig vardagskläder och så åkte vi ut till vårt båthus för att fiska kräftor och grilla korv. vi får ju fiska med tio burar och på tio stycken fick vi 72 st kräftor. Är inte det bra så säg? Burarna ligger i inatt med så imorgon hoppas vi på ännu fler.
 
På jobbet idag så blev det stress stress stress. stod och gjorde en exotisk bricka för 35 personer när ena kollegan säger:
-Dåliga nyheter hörru du...
-Jaha, vad då??
-Jag har fått migrän, jag måste åka hem!
Till saken hör att jag tror mig veta att kollegan får migrän av stress och då kom tanken smygande i mitt huvud: JAG UTLÖSTE MIGRÄNANFALLET! Jag tjatade ett antal gånger om att saker skulle göras. Jag kan ju inte rå för att jag är mer organiserad än andra och att visa är som sniglar, fast såklart VÄLDIGT snälla och trevliga. Oooops....! Så det slutade med att vi blev en man kort, jag fick göra klart brickan i samma hastighet som ljuset och jag fick vara själv hos mig från 17 till 20.15. Hur tråkigt som helst, jag pratar ju hela tiden annars och att inte säga ett ord förutom till nån kund då och då är INTE kul. Men jag överlevde, tur för er :)

Skorna jag tänkte beställa behöver jag inte fundera mer på, de är slutsålda. IGEN! Skit. Och så skulle jag köpa mascara på www.bellme.se men då var ju den också slutsåld! Har jag otur idag eller vad? Ska i alla fall sova nu, klockan ringer halv sju imorgon. USCH! Åh, äntligen har min granne slutat spela musik, då är det verkligen dags att sova. God Natt folkens!


Kräftor, fast inte våra då...

Kolla in min lyxlunch, på en helt vanlig onsdag!


Haha, visst ser den lyxig ut?? ;) Färdigmat är räddningen när frysen ekar tom på matlådor. Man kan ju låtsas att det är en lyxlasagne och itne en fryst, färdig budgetlasagne. Eller? Jaja, måste i vilket fall som helst kasta i mig den nu, lunchen är ju snart slut. Och förresten, kolla in min bästa nya köksgrej. Varför har jag inte haft en sån innan?

skön morgon, me like :)

Idag har det varit en sån här skön morgon igen. Börjar inte förrän tio så jag har hunnit vakna till ordentligt med frulle, kaffe och lite SATC. Jag är nog beroende?! Hursomhelst, I love these mornings!
Ikväll blir det kräftfiske, hoppas på lite tur så vi får massor med stora krebbs. men först är det jobb som gäller, ändå till 20.15. Fast tiden går rätt så fort ändå som tur är.

Hittade ett par shoes på h&m som jag inte riktigt kan bestämma mig om. De är billiga, snygga och går att ha heeeela långa hösten. Vad är det som hindrar mig? Paradiset kanske? Ojsan hoppsan, nu blev det visst brådis här, börjar ju snart och har sitter jag i pyjamas! Ha en alldeles underbar dag :)


Mm, HAMBURGARE :)

Idag blir det hamburgare till kvällsmat, hur gott är inte det?! Med FÄRSKT kött och inte fryst, yummie! suck, idag har det varit en sån lång dag, har verkligen inte gjort någonting. Babe kom hit förut och hängde lite grann, tror att han faktiskt var lika seg som mig..

Imorgon får jag lite sovmorgon, jag börjar ju inte förrän tio, jihaaa. Jobbar dock ända till åtta, men det går det med. sen är det ju kräftfiskepremiär imorgon med för vår del. Hoppas att det inte stormar och regnar, det blir liiite svårt att lägga i burar och för att inte ens tala om hur man överlever i en teenytiny båt när det stormar?! vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Händer absolut ingenting intressant i mitt liv just nu. Men that's life, det blir bättre :)

Grååååå dag

Idag är det en sån här grå dag, när tiden går jättesakta och man bara vill ligga i soffan o kolla på TV. Regnade ju hela natten och ett tag innan jag somnade trodde jag nästan att mitt fönster skulle gå sönder. Det var längesen som det stormade såhär mycket. i Götet stormar det nästan jämt och så viner det och slår i våra fönster! Konstigt nog så slår det mer mot vårt vardagsrumsfönster i nya lägenheten mot den gamla och då bodde vi på 8:e våningen. Nu bor vi ju på 3:e!

Nähä, ska fortsätta att mysa här i soffan och kolla lite på Sex and the city. Vad skulle man göra utan det egentligen? De är liksom mina guider i livet!


KÄRLEK ♥

FASEN, vad händer?!?

hade skrivit ett långt blogginlägg men nääää, då försvinner det när jag ska publicera det. WHY??! Jaja, jag får sammanfatta det då:

Det regnar, typ storm!
A ska åka till Magaluf, lovat att han ska dricka paraplydrinkar och bada åt mig med.
Jag vill ha sooool nu!

Tänk vad korta man kan göra inläggen om man bara vill! Haha.


En yngre Josephine i ett alldeles underbart London.

En bra dag trots regn hela dagen!

Igår blev det ju en tidig morgon som sagt. Vi åkte till Sthlm och vidare till Sjäderholmarna för teater, mat och annat trevligt! Såklart regnade det nästan hela dagen, vad skulle det annars göra den enda helgen som man åkte på utflykt liksom? Haha. Men dagen blev väldigt lyckad ändå! vi hade med oss regnkläder och regncaper så vi klarade oss ändå rätt så okej. Teatern var jättebra, man tänkte inte ens på att det regnade och att man blev blöt. Jag kan verkligen rekommendera den, Fyra bröllop och en bad heter den. Linus Wahlgren var med :) Och vi satt på tredje raden så vi såg VÄLDIGT bra! haha. Nehe, nu ska jag visst äta snart. Ha det så bra!


Så här lockig var jag inte när jag kom hem kan jag tala om, haha.

Krullhår och utflykt!

Inatt ska jag sova med spolar i håret, tihi! Ska ha krullhår imorgon när vi ska till Stockholm. Vi ska på nån båttur i skärgården och på teater och lite sånt. Inte helt fel alltså :) Håller på att ladda min iPod full med batteri så det är "ready to go" imorgonbitti! vi ska ju åka buss dit så lite musik i mina öron gör den resan snabbare. Igår köpte jag också en väska, eller en bag snarare. Invigde den till badet idag, mycket praktiskt väska! Nehej, min mor kallar, dags att rulla håret!

Godnatt så länge :)

RSS 2.0