Inte en lika bra dag

Gaaah, blir galen. Nu har jag ju fått e-legitimation men då funkar det ju såklart inte på adressändring vilket gör allt VÄLDIGT jobbigt! Gjorde adressändring i måndags och borde fått blanketterna idag och skickat iväg dem, men hade det kkommit några? NEJ! Så då tänkte jag (smart som man är): Ahaa, jag har ju e-legitimation nu så då kan jag ju använda den och adressändringen blir klar på två sekunder! YES! men neeee, för då funkar ju inte nordeas e-legitimation på adressändring! Va fasen är det här??? Det om något ställe borde det väl funka på? Så då fick jag ringa till adressändring för andra gången och säga att jag visst ville ha blanketterna: "om ni kanske kan skicka dem till vår nya adress då för vi flyttar ju i helgen". Javisst, det kunde han ju göra. sen så börjar ju den inte gälla förrän på torsdag så då tyckte han att jag skulle ta eftersändning, men det måste man göra i ett helt år för annars blir det jtätedyrt sa han. Ahaa, ett år, tjena! Jag ska ju göra det i sommar när man åker hem och jobbar och då blir det ju liksom adressändring hit och adressändring dit.. Jag blir så trött!! men jag har tänkt efter och de papper som man inte vill ska komma bort (räkningar) kommer ju inte nu i veckan så det är ju LUGNT. hoppas jag! men men. Idag var ingen bra dag som sagt. Denna tid som jag nu spenderat med att ringa till hundra människor och som har tagit ca 3 timmar skulle jag ha ägnat mig åt att plugga. Tänk så fel det kan gå. Men allvarligt, hur kan inte nordeas e-leg funka överallt? Skit skit skit. jäjä, orka..

Fick tillbaka mekanik-duggan idag och vår lärare gick till och med igenom hela duggan innan han lämnade tillbaka dem för han verkade VÄLDIGT bedrövad över hur dålig poäng det var på allas duggor. Ajdå, tänkte jag. japp, ett poäng till mig, det är bara att tugga och svälja, inga sura miner här. Meeeeeeen, jag fick faktiskt 5.5 vilket inte var alls så dåligt om man jämför med snittet. Så jag får väl vara nöjd.

Dags att försöka ta tag i sitt liv nu, ciao!

Yeeeees, idag är en bra dag!

Idag har jag varit och hämtat min nya iPod nano, den är såå fin :D Men den var MYCKET mindre än vad jag trodde, vilket bara är positivt! Jag är väldigt nöjd än så länge iaf :) Den kommer bli min följeslagare i fortsättningen! Sen så var jag och hämtade ut min nya mobil också! Den var fin, känns skönt för den är en uppgradering av min gamla nokia och jag gillade den. Den är helt i svart stål så den känns inte så plastig! Plus att jag fick med hörlurar och grejer till den också. Sen är det ju bra att jag inte har SonyEricsson längre för dom telefonerna strålar ju mer än andra. har jag hört och till och med läst tror jag.

Idag har vi haft labb på termon, fyra timmar. Det gick faktiskt helt okej, tiden gick snabbare än man trodde och det var inte så himla tråkigt som man kan tro! Så det var bra. Och vår lärare tycker iaf jag är rätt så rolig ibland :)

Sen så har jag fått billigare medlemskap på SATS också, så dagen har varit riktigt bra :) jag är inte ens trött fast att jag gick upp tidigt imorse :)

Sen så tror jag att Johan födelsedagspresent blir asbra :) Efter lite funderande!

Ciao

Tradera är farligt!

Ajaj, man får hålla sig därifrån! Annars vill man ju bara ha allt :) Men lite bra saker finns ju..

Idag är ingen vanlig dag...

För det är Jossans födelsedag, Hurra hurra hurra!!!
Japp, idag är man ett år äldre och förhoppnignsvis ett år visare :) Ingen höjdare att ha prov på sin födelsdag, men dagen gick bra ändå! Provet gick väl inte så jättebra, men några bonusP skrapar jag nog allt ihop. Idag lämnade jag skolböckerna hemma och ska bara ha det skönt! har redan hunnit med massor med saker, adressändring, födelsdagsfika, ringt till personen som bor i den lägenheten vi ska flytta in i och tjatat lite, och så har jag ju ändra mitt mobilabonnemang. Efter mycket kalylerande insåg jag att om jag bytte abonnemang och la till en sproilans ny mobil skulle det bli ungefär samma pengar som jag betalar nu, fast att jag inte ens betalar för en mobil. Så det känns bra! Snart ska jag också pallra mig iväg till IKEA och köpa soffan och hoppas på att den kan hämtas på lördag och kolla på lite andra bra saker :) Det ska bli såå skönt att flytta! STOOORT och rymligt :) Äntligen får jag ha kistan också som jag, optimistisk som jag är, hoppades in i det sista skulle få plats i vår lilla etta. Men jag fick ge mig, tyvärr!  Men nu får den plats, yes yes yes! Och fötter har den fått tack vare snälla morfar! TACK! Och tack alla som har bidragit med saker, ekonomi, kärlek och mat :) 

Nää, nu ska jag kolla på lite vänner och sen när rusningstrafiken har gett sig lite ska jag köra iväg till IKEA och fixa det sista. Ciao!

 

Äntligen kväll!

Och så har jag pluggat klart också, yes :) Räknade igenom duggan och den kändes faktiskt okej. Den var inte så svår. Som jag sa till min kära kusin "Lär dig formelsamlingen utan och innan så har du ditt G". Ungefär så är det nu med, fast man måste tänka lite mer och anpassa sakerna till varandra. Men just nu känns det lugnt, skönt :)

Elin, jag kommer ihåg att du sa det i Oslo, att det var ditt bästa köp! Så jag tänkte att jag litar på Elin och köper en jag med ;) Hehe. Hoppas det funkar bra iaf!

Nu ska jag plocka ihop alla böcker här på bordet och krypa ner i sängen. Tänkte läsa ut "Män som hatar kvinnor" så har man det gjort. Nu är det bara de här sista sidorna kvar, där det sista faller på plats. Sen har jag lite andra böcker som ligger på hög och vill läsas!

I veckan ska jag och Johan åka och köpa min nya soffa också, Weeeeiii! Fasen vad gött med en riktig, skön soffa där dynan inte glider av och man får ont i huvet bara av att titta på den eftersom den ser ut som en sån där discokula i miljoner olika färger, haha! Så det blir nice :) Sen så sa mor att min snälla morfar fixat fötter till kistan vi ska ha som soffbord och att det blir skitsnyggt! Så jaa, nu längtar jag ännu mer till att flytta! Och min fina STORA antika byra, min alldels egna och första antikvitet som jag köpt själv, den kommer se asbra ut :)

Nu är jag ett långt steg in i vuxenvärlden, 21 år i morgon och allt! Jaa, kan det bli bättre?

P.S. Idag såg jag en hund på blocket som hetter BERIT. Det ska jag också döpa min framtida hund till! Såå sött :)



Molly                            Bonzo                       Kola bebis


Kola                            Ringo                       Gus

Söndag 080224

Idag har det varit en segdag. Har inte pluggat så mycket som jag borde men. Ska ta igen en hel del nu. Jag o Johan var ute och sprang i vårt mördarspår till motionspår förut. Mördarbacken i Askersund gånger 10. Typ! Men vi orkade hela varvet, förvånansvärt bra :) Så nu kan jag känna mig nöjd! Vann en auktion på Tradera igår, tänker dock inte avslöja vad det är. Någon person som kommer bli glad kanske läser det här! Hehe. Hoppas hoppas min iPod kommer i veckan. Den kommer följa mig vart jag än går sen :) hihi! Nu har det börjat regna ute igen. Fast konstigt nog så känns det lite mysigt! Jag har tänt några ljus och har precis satt mig och ska plugga. Så det är rätt ok ändå! Idag ville Johan prompt ha fiskpinnar till lunch, så det blev det. Jag gjorde lite spenat till mig också, lite nyttig måste man ju vara! hehe. Nee, nu ska jag ta och plugga igen. Jädrar vad svårt kap. 5 var! Illa att det var kvar nju till sist! men men. Det är bara att bita i det sura äpplet! Som det så fint heter.

Ciao!

image15
För typ ett år sen i mitt kära Oslo. Dags för ett återbesök snart kanske?

Jaaaaaa!

Nu har jag just beställt en iPod nano. Weeei, den kommer i veckan :) Längtar Bigtime! Nu ska jag cykla iväg till Hemköp och köpa lite lördagsgott!


ska jag?

Hmm, ska jag eller ska jag inte beställa en iPod nano? det är frågan.. Egentligen har jag redan bestämt mig för att jag ska det. Eller ska jag beställa någon annan? uuusch, vad svårt! Nää, nu får jag fortsätta plugga så nåt blir gjort.

Ciao

Lördag och helg

När jag vakande förut så lyste solen in genom fönstret! Jag tror till och med att det var det jag vaknade av, då blir det en bra start på morgonen :)  men nu är det grått igen. Ska sätta igång med att plugga nu. jag har min standard på lördagar - vakna till med kaffe och ett par vänneravsnitt. Sen är man fit for fight att ta itu med dagens bestyr! Jag tror faktiskt att jag ska pallra mig ut och springa lite senare, det var ett himla tag sen. Annars hänger man ju mest på SATS och har sig. Ja, eller så kan jag ju åka dit och springa eller cykla om det blir dåligt väder. Röra på mig bör jag göra iaf!

Och så har även jag kommit på det roliga med tradera :) haha.. Bye!

Regn för hela slanten!

Herregud, på vägen från bussen och in i vårt hus blev jag dyblöt! Det blåste och regnade och jag trodde på allvar att jag skulle blåsa bort! Men jag klarade mig :)

Weeei, fredag, tacopaj och Let's dance. Och mekanikplugg såklart men jag ska ta paus vid åtta. Annars en rätt okej dag. Förutom en viss person som är såååååå irriterande!

jag: jag köpte basmati ris förra veckan, det var jättegott!
person nr 2: Nää, jag håller mig till Uncle Ben's.

Hallå, jag snackade väl inte om det heller? Såååå dum.



efter den KORTA biten från bussen och in i huset!

Regn regn regn

Alltså, snart finns det väl ingen som kan försvara Göteborg (Sverige ibland) och säga att det är en så UUUUUNDERBAR stad. Hitills har jag inte märkt vad som är så speciellt med den här staden! Det är ju bara regn hela tiden. Och grått och dimmigt. Det är som man tänker sig England typ. Fast visst finns det dagar då det är fint väder (precis som i England) men inte är de många. Fast nu känns det riktigt bra att sitta och plugga. Det är ju inte så att man missar en dag i solen precis!

Haha, vår mekaniklärare är lite rolig! (fast att jag inte tycker det är så jättekul med mekanik men) Idag skulle vi räkna på en blykula som sköts iväg i en anordning. Så mumlar han något men ingen hörde vad han sa för han brukar mumla lite saker ibland. Men så tog han ton och sa: Jaa, hade den här uppgiften varit amerikansk hade det stått en kanon. Alla bara vaaa??! haha.

Idag åkte Viktor hem, det har varit så trevligt med besök, kom snart igen :) Mest för att någon kan spöa Johan på Chicago, mohaahahaa..!



Förra helgen, SOOOOL!


Viktor har intagit position i soffan :)


Vädret i Göteborg idag:
regn moln och blåst


Annelie, jag hoppas att du INTE drog något över huvudet för jag vill hemskt gärna att du lever några år till! :)

Tidig morgon

Idag ringde min väckarklocka 06.15. Så tidigt harjag inte gått upp på jag vet inte hur länge. Viktor gick upp ännu tidigare för att hinna med bussen till mönstringen. Och idag kommer det en besiktningsman och kollar vår lägenhet eftersom vi ska flytta och då måste det ju se lite fint ut! Men jag är faktiskt inte så trött, kanske vitaminernas förtjänst?

47 stycken!

Det brukar vara knappa 10-15 stycken som är inne och läser min lilla blogg. Helt plötsligt har det idag varit 47 inne. Det stiger stadigt! Inte för att jag skriver någon särskilt intressant blogg men ändå. Det var bara det jag skulle säga!

Nu ska jag sova efter några omgångar Chicago där Viktor vann två och Johan en. Och jag, jaa jag vann NOLL! men någon måste ju vara sist ju! Nattinatt.

P.S. Imorgon LOVAR jag att plugga igen. Det är ju så kul med besök :) D.S.






Känns inte som fyra år sen precis...

plugg plugg plugg

Just nu känns det som om det är hur mycket som helst att göra. Och iofs så är det ju det också. Jag ligger så himla mycket efter i mekaniken. Och det är så svårt! men jag får ta det som det kommer, bara jag pluggar så. Ska sätta igång nu. Johan och Viktor kollar på Lost och slappar, LIIIITE svårt att koncentrera sig då! Inte för att jag är så insatt i Lost men ändå.
Idag var det KIKK, en liten mässa för oss på ingenjörer på Lindholmen. Hjälp vad svårt det är att veta vilka, vem man ska prata med där när man inte ens har valt inriktning! Men vi hamnade vid Ringhals monter och stod där och pratade vääääääldigt länge. Men det är alltid bra att se vad det finns för möjligheter när man är klar. Då känns examen inte så långt bort!

Neee, nu är det mekanik som ska göras! Ciao!!

Besök, weeei :)

Viktor på besök, trevligt trevligt :) Mönstring på G imorgon, man inser att man har blivit gammal när de SMÅ kusinerna ska mönstra och börja gymnasiet. Jaa, åldersnoja vid 20 års ålder, det låter väl bra?

Nu är jag frisk iaf så nu ska jag igång och plugga och träna. Idag har jag tagit lite paus och umgåtts lite när vi har så fint besök men imorgon har jag ingen återvändo :) Då är det igång. Men jag känner mig otroligt lugn fast att vi har prov på måndag IGEN. Jag vet att jag kommer plugga 24/7 när jag väl kommer igång. Sen så har jag köpt vitaminer idag också med allt vad vi kvinnor behöver ha i oss! Äntligen kanske jag slipper vara trött konstant. Eller jag är itne trött konstant utan mer seg, orkeslös. Nu får vi se vad det här tabletterna går för, de var GIGANTISKA iaf! Och jag som knappt kan svälja en alvedon hel, ojoj.

Hihi, mormor o moster, jag vet allt att ni kikar in här ibland. en fågel viskade det i mitt öra ;) Trevligt trevligt!

Back to Buisness :)


haha, vilken skräll

Nu fick sig Carola allt en smäll! Eller de flesta fick nog det. Alla trodde nog att de skulle gå vidare till final, men icke. fast det är klart. Svenska folket kan ju ändra sig, de kom ju trots allt till andra chansen!

Idag har det blivit en del pluggande iaf. Mellan nässpray och rinnande näsa. men långt ifrån så mycket som jag borde gjort. Fast idag har jag fått godkänt iaf. men men.. imorgon är det upp med tuppen och plugga! efter ett avsnitt som vanligt med Gimore Girls, frukost och kaffe :)

Efter feber-hängig

Jag är så här efter feber-hängig och det går aldrig över. När man det är sådär varmt i ögonen och näsan rinner och man är såååå trött fast att man har sovit massor. Det är inte bra att jag har prov på måndag när jag är så här. Jag har iafpluggat rätt mycket idag och jag måste plugga destomer innan det blir kväll. Men jag intalar mig själv att jag har LITE dispens iaf på provet på måndag eftersom jag har varit sjuk större delen av veckan. Men det hjälper ju inte mig att få några bonuspoäng.
Igår var det väldigt nice väder, inte idag. Både bra och dåligt. Lättare att sitta o plugga men det är mörkt och dystert och väldigt tråkigt.
Ikväll är det melodifestivalen. Känns lite väl hajpat kring Johnson och Häggkvist måste jag säga. Fast det kanske blir ett Halleluja-moment, vem vet? Den som lever får se...


Fredag

Japp, fredag kväll. God mat och Let's dance. Ja, jag erkänner: Jag är en Let's dance nörd! Men jag skäms inte för det :)

Sol sol sol

Yes, äntligen är det sol :) Och jag börjar bli bättre, det vill säga ingen feber! Så nu är det bara att ta tag i pluggandet igen. Prov på måndag, usch. Men det känns ändå skönt att det är termo och inte mekanik, då hade jag haft ännu mer panik! haha. Idag är det så mycket sol att jag kan sitta ute på balkongen och plugga. Tack vare det så går det ju lite lättare, man kan kombinera sol och plugg! Grejt :) (som man säger i Norge). Så fick jag in lite Norge i det hela också :)

Igår var det alla hjärtans dag. Tack till alla som skickade sms till mig och förlåt att jag inte svarade. Jag skuller lite på att jag var lite sjuk och sen också att jag inte är så mycket för alla hjärtans dag. Kan man inte uppskatta varandra varje dag, måste man ha en speciell dag för det?? Men tack tack :)

Neee, åter till plugg och sol på min UNDERBARA balkong med nice view för att vara i en förort. Eller Ghetto ;) haha.

Bye

Jag är sjuk!!

Faasen, jag har blivit sjuk. Har legat med feber hela natten och har det fortfarande. Det är tur att det finns alvedon! När det äntligen blir fint väder med blå himmel och helt vindstilla som jag har önskat så länge, då blir jag sjuk! Vad är detta? Och dugga på måndag, och dugga måndagen efter det.. Orkar inte! Gör mig frisk.

Feeling sick

Japp, nu när mitt nya liv har börjat så har jag gått och blivit förkyld/sjuk. Hoppas hoppas jag blir bättre. Ska försöka härda ut i morgon och gå på CHARM, chalmers arbetsmarknadsdagar eller nåt sånt. Så därför är det bums i sängen med en alvedon efter detta.
sen så har jag gjort något väldigt klantigt, det tog ett tag att återställa det. Jag skulle tömma min papperskorg (på datorn). Det resulterade i att papperskorgen försvann. Jag tryckte på ta bort istället för töm papperskorgen. KLANTIGT! Men det löste sig :) som tur var, hallå vad gör man utan en papperskorg??
Nej, nu ska jag ta mitt paket med näsdukar, min alvedon och min kära bok och hoppa i säng.

Goodnight everybody!

som sagt, mitt nya liv :)

Japp, mitt nya liv fortsätter. tog tag i mig själv och drog faktiskt iväg och tränade. Yes, ett steg närmare beachbody 2008 ;)

Skallebank

Ååh, har så ont i huvudet, har haft det hela dagen. Skulle ju iväg och köra spinning idag men jag får nog ta det lugnt och plugga istället! Ska träna imorn. Idag har solen tittat fram en liten stund i alla fall! Det var uppfriskande :)

Sen så har man tystnadsplikt från att man går av bussen. Vart är denna värld påväg? Jag har ju för Guds skull aldrig träffat människan! Orka...

Idag när jag handlade var jag jättenyttig. Jag köpte proviva nyponsoppa! Nu är det dags för mitt nya liv som jag snackar om jämt. Hallå, man kan ju inte bara snacka, man måste agera också :)

ännu en helg avverkad

Tack och lov att vi fick besök i helgen vilket gjorde att vi hade saker att göra mestadels! Jag känner att jag verkligen måste göra saker hela tiden för att inte tänka på det jobbiga. Men ibland åker de där tankarna dit i alla fall. Och då är det verkligen bra att ha besök för då händer det massor med andra saker så man inte kan tänka på jobbiga saker hela tiden. Thanks Appel :)




En helt okej helg :)

Onsdag kväll...

Jaha, så ligger man i sängen då och ska läsa det som ska läsas tills imorgon. Inge motiverad alls, vad är det med mig? Kanske för att dom här två kurserna är de tråkigaste och ointressantaste på hela min utbildning. Längtar tills nästa lp när det blir lite roliga kurser.
Usch, kan allt itne vara som det alltid har varit. Idag är en sån dag. När man bara vill att allt ska vara som vanligt, som det alltid har varit. Men så tänker man lite och inser att det är inte som vanligt och kommer aldrig bli det igen. Det var ett bra tag sen det var som vanligt. Och jag saknar det.


Mina böcker!

Hoppas hoppas att böckerna som jag beställt kommer idag. De är skickade iaf så de borde komma idag. Jag har beställt tre böcker Paulo Coelho, han som skrivit Alkemisten bland annat och sen en annat bok med 80 korta romaner när man har ont om tid :) hehe, så nu har jag att göra!
Idag börjar jag inte förrän 13.15 så det är nice. Jag tänker alltid att jag ska hinna plugga massor innan vi börjar men på nåt sätt så går tiden så snabbt och jag är så långsam! Men jag ska sätta mig och läsa termon iaf så gör man ju något.
Igår var jag så himla seg, orkade inte tänka, prata eller något. Jag tror förresten att hela klassen var sån, vår termo-lärare frågade 2 ggr om vi var trötta och vad vi gjort för ansträngande för att vara så trött. Grejen är att ingen egentligen hade någon bra ursäkt för att sitta och glo rätt ut i ingenstans eftersom vi hade sovmorgon till halv elva. Men vissa dagar är väl så antar jag. Igår kände jag också att om det inte blir sol och bra väder snart så blir jag nog deprimerad på riktigt. Det är bara GRÅTT, hela tiden. Igår när jag gick och la mig spöregnade och slog som bara den mot rutan. När jag vaknade i morse så regnade det fortfarande! jag orkar inte, snälla vädergudar,  ge mig sol! Det blir ju tio ggr jobbigare att ta sig upp ur sängen när det är grått och kallt ute och jättevarmt och skönt under täcket.
Nej, nu ska jag sätta mig och läsa. Måste ju hinna laga någon mat innan jag knatar iväg till skolan också.
Bye!

Duggan gjord, ny vecka!

Japp, nu är duggan gjord, så himla skönt! Jag kan nog itne skryta med att det gick så bra men den är gjord iaf :) så nu är det igång 200 km/h med termon, I need to catch up in that! Ligger lite efter om man säger så.. Si så där 160 sidor! Kuuuul...
Har precis varit och tränat, det var välbehövligt! Och rätt kul, man märker att man orkar mer och mer för varje gång. Så det är nice. Imorgon är det det jobbigaste passet på hela veckan, ladda ladda! Kul när man känner att det ger någonting.
Ska städa nu. Inte det roligaste men det måste ju bli gjort. Lyssna på lite bra musik och dansande dammsuga och städa. Winnerbäck har jag snöat in på just nu. Och Hardcore Superstar. Mums! Såg att Mando Diao ska spela här inom en snar framtid, någon som är sugen?


Johan, vad skulle jag göra utan dig? I love you, babe!



Inte okej

Just nu är jag inte okej. Har ingen motivation till något egentligen. Skit skit skit. har pluggat färdigt för idag. Borde gjort mer, men motivationen tryter som sagt. Skitdag.

Bad day

Hoho, vad jag inte är i form just nu. Och det är just precis nu jag egentligen måste vara i form! Vi har ju dugga imorgon, vad göra? Jag försöker och försöker, men tankarna åker iväg till helt andra ställen. Jag pallar inte, det är så tråkigt. Det är fortfarande kasst väder, när ska det blir fint? Antingen snö eller sol. Inget jädra regn och framförallt inga fler stormar! Det känns ju som om man blåser bort här uppe på 8:e våningen. Ge mig energi! Mekanik är verkligen inte kul, termon är till och med bättre. Och dugga efter två veckor, lite tidigt kanske!

Igår var vi på ikea och kikade runt lite, var riktigt trevligt faktiskt! Inte en sur min så långt ögat kunde nå! :) Sen gick vi på Coop och shoppade lite snacks till kvällen, men det blev mer än så... Två par gardiner, en bok åt Johan, FÄRSKA RÄKOR, och några filmer. Så det blev en okej kväll!

Nu måste jag försöka ta tag i det här. Det är sååååå trååååkigt. Men jaa, jag har ingen återvändo precis. Back to work!

RSS 2.0