Sex and the city

Jag fullkomligt älskar Sex and the city. Det spelar ingen roll hur många gånger jag kollar på serien så tröttnar jag aldrig. Har kollat på två avsnitt nu efter jobbet och bara njutit. Kommer ihåg när vi tjejer bodde i Oslo och kollade på SATC dagarna igenom (efter jobbet såklart!) och om jag inte missminner mig så konstaterade vi samma sak då som jag konstaterade idag: Nämligen att Aidan är nog nästintill perfekt? Man blir ju hur arg som helst varje gång hon sabbar det med honom, man bara NEEEEJ! Han är ju sådär smygsöt liksom :) Mmm...

Ska lägga mig nu, varför är jag så konstant trött för? Är det värmen eller att jag längtar till Göteborg måntro? Hursomhelst så är det dags att sova för min del. Innan läggdags bjuder jag på lite ögongodis ;)


Trötter

Man blir trött snabbt på jobbet när man har haft semester i en vecka! Med fint väder dessutom. Idag har dagen gått låååångsamt som fasen. Ändå har det alltid funnits något att göra och då brukar tiden gå snabbt. Men tydligen inte idag! Imorgon börjar jag 8 och jobbar till 18 så det blir en heldag. När man kommer hem efter att ha stått en hel dag så orkar jag verkligen ingenting! Jag är helt slut. Kanske är värmen också iofs? Ska lägga mig och slurka vatten samt avnjuta ett SATC avsnitt. ME LIKE :)


Fast att det är varmt och sommar just nu så finns det ingenting som slår en riktigt bra dag i backen!

God Morgon!

Oh My God, snoozade typ 5 ggr idag, var hur trött som helst av någon konstig anledning! Men nu är jag i alla fall uppe och käkar lite frulle och dricker kaffe. Har sovit jätteskönt inatt. Eftersom det åskade igår och regnade så blev det  mycket svalare ute!
Den här morgonen är en sån här guldmorgon när man inte behöver stressa alls. Man dricker sitt kaffe i lugn och ro, äter lite frukost, kollar lite på TV och hinner göra sig i ordning ändå. Gillar såna dagar! 

ha en bra dag!

Ny jobbvecka o paket från h&m!

Började jobba idag efter en vecka med sol o bad! Jobbade iofs bara halvdag så man hann inte riktigt komma in i det, men det var lite smått rörigt kan man säga, hehe :) Imorgon börjar jag 11 och jobbar till 20.15 så då hinner jag styra upp allting! Man hann liksom knappt göra nåt idag innan man skulle gå hem.

När jag stod och gjorde smörgåstårtor för fullt så fick jag sms om att mitt paket från h&m hade kommit så det var det första jag gjorde när jag slutade. Hämtade ut det alltså! Hade beställt tre saker:

-Ett par beige chinos (på rea!)
-En brun axelremsväska (också på rea!)
-Ett par svarta stövletter

Det bästa var att allt var perfa! De enda som ska göras är att jag ska sy in chinosen lite nertill annars så var allt helt okej :)

Jag, Babe, A och hunden åkte till båthuset och skulle bada i eftermiddag när jag slutat jobba, tänkte att det blir ju lugnt och skönt! Förväntade mig att mormor och morfar skulle vara där och de var dom ju :) Men även typ tre (!) familjer till vilket gjorde att det blev väldigt trångt där på vår lilla udde! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som man brukar säga. Vi spenderade ändå inte speciellt lång tid där eftersom väldigt svarta moln började närma sig oss med racerfart och med vetskapen om att det skulle bli åska idag och att man inte vill åka i min cab när det regnar eftersom mina torkare går i extraslowmotion (en cab ska ju ändå inte köras när det regnar liksom) så susade vi hemåt efter nån timme eller så! Och mycket riktigt, nu ikväll har det blixtrat och smällt som bara den, det riktigt skakade i golvet faktiskt! Fast när man bor såhär i stan så är det bara mysigt :)

Nee, nu ska jag dra mig. Ha det så trevligt, på återseende!


KENT - me like

Godnatt!

Jag är sjukt trött, måste nog vara solen! Pallar inte att skriva så mycket idag, blir mera bilder istället. Harge imorgon igen, gäller att njuta medan jag är ledig!


Sol sol sol

Idag är det MER sol än igår, hur nu detta är möjligt? Ska göra mig i ordning för Harge och väcka A. Tänkte kila ner på Ica och köpa lite frukt och dricka. Kände att jag drack på tok för lite igår, mitt huvud dunkade rätt mycket när jag skulle lägga mig, haha. Kanske var åkturens fel?? Hm.. Kola vill fortfarande inte gå upp, hon ligger i min säng och tittar åt alla andra håll än mot mig när ajg ropar på henne. Tokfis!

Igår när jag skulle sova funderade jag på varför det är så mycket lättare att umgås med vissa människor än andra? Man känner sig mer avslappnad liksom. Det är rätt konstigt egentligen. Jag har min lilla skara där jag kan vara som jag vill, hur skönt som helst.

Nej, nu får jag sätta fart här! Adjö!




Kanondag på sjön!

Idag har jag varit ute precis hela dagen! Först ett par timmar med mormor o morfar vid båthuset och sen resten av dagen med pojkarna på sjön. Hur skönt som helst! Det är nog lättast att sammanfatta dagen med bilder :)


Väntar på vår kapten för dagen ;)


Söta rumpor, undra vilka? Hm..


Kul!


Johan o Robin


Vår kapten Emanuel


Johan o Martin


Så här går det när Armin ska åka wakeboard :)


Och här visar Moa hur det ska gå till!

Har varit hur skönt som helst. Imorgon blir det Harge med hjärngänget igen, härligt! Semesterveckan närmar sig sitt slut, NEJ! Här ska det njutas :)



Åh, vilken dag!

Hur underbar dag som helst! Först en sväng vid vårt båthus i Olshammar och sen ute i Harge med pojkarna och Mathilda. En kanondag och brun har man blivit med :) Imorgon ska vi ut med Mannes båt och ev. Armins med beroende på antal människor som ansluter och så ska vi åka wakeboard och nån ring eller nåt. Wakeboard är nog inget för mig, haha! Men det kommer bli en kanondag det med. Snacka om att jag har semester rätt vecka :) Just nu bakar jag bröd, alltid lika gott. Avslutar med bilder från dagen.

Martin väntar på sin hamburgertallrik


Jag njuter :)


Robin o Martin


Harge


EGO


Dagens och ...

nu drar jag mig ut i solen! Återkommer med eventuella bilder senare. Nu----->SOL!


Mitt reafynd på Lindex förra sommaren. Känns rätt så okej i år med :)

Harge idag!

Efter lunch ska vi till Harge och njuta av det fina vädret, weeei :) Fast först en sväng till Udden och vänta på att Johan ska vakna till. Stackarn, han jobbar natt oavbrutet i 14 dagar, utan uppehåll. Får man ens det? Som han sa: Ett steg närmare söderhavet. Söto! Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning för en dag i solen. Ciao!

Nog för idag..

Nog kollat på resor för idag. Ingen idé att drömma sig bort innan man vet hur det blir. Känner i mina ögon att jag har varit ute hela dagen och att det dessutom varit sol! Men det är alltid trevligt :) Dags för sängen! Adjö och godnatt.


Humpf...

Luften gick precis ur mig. Vad ska jag göra? Man kan ju undra...

Har precis bakat hallonmuffins, några bra och några som var mindre bra! Så kan det vara. Men goda var dom :) Ska lägga mig och läsa min bok snart, Robinson Cruise. Bra fast det är skrivet på äldre vers!

Slutligen, några bilder.




Galet varmt!

Och varmare ska det bli! Det mesta med det är att jag har semester den här veckan! Hur skönt är itne det liksom? Imorgon ska vi nog till Harge tror jag pojkarna pratade om. Härligt värre! Idag har jag varit i Udden och hjälpt morfar med diverse saker samt en fin bränna! Har precis varit ute och sprungit/gåttt/gjort utfall/grodhopp, mycket i en liten sväng alltså! Nu ska jag ta en dusch, är inte alltför fräsch efter en dag i solen och träning så det behövs. Sen är det dags för hallonmuffins och lite brödbak igen, det är ju kul ju, haha! Bilder kommer senare, de är fortfarande kvar i kameran. Adjö så länge :)

P.S. Fick min asfina klänning idag. GRYM! och så en annan, mer somrig klänning. bild senare kanske?

Klarbakat!

Nu är bröden klara, mums :) De blev jättebra! Kolla själva:


Hallon!

Idag har jag plockat hallon så det står härliga till! Vi har så grymt mycket hallon i vår sommarstuga helt plötsligt så det är inte klokt. Idag plockade jag och morfar 3-4 liter, hur bra som helst. Mormor fick rensa och rensa och rensa, fast morfar och jag hjälpte ju till sen såklart! Hade tänkt baka hallonmuffins ikväll men vi hade inga ägg och jag iddes inte springa ner och köpa. Det är ju iofs itne alltför långt men ändå. Det blev bröd istället så kan jag baka muffins i morgon!



Skickade iväg en beställning från H&M också med bl.a ett par skor. Undrar om de är snygga på, de var snygga på bilden iaf! annars är det ju bara att skicka tillbaka. Har haft min nya klänning idag och den är väldigt fin! Är mycket nöjd :) Vilka fynd man kan göra på tradera! Hehe.

Nej, nu har nog degen jäst färdigt, dags att knåda och göra degkluttar av den! adjö!

tralala, semester!

Och det ska ju bli finare väder ju längre veckan går så jag ska inte klaga! Är verkligen toktrött, man hinner inte med annat än att jobba. Jag o Babe jobbar förbi varandra, han jobbar natt och jag jobbar dag. Mycket tid att ses? NEJ! Men vi flyttar ju snart ner till Gbg igen så :)
Idag ska jag åka ut en sväng till sommarstugan och äta lunch hos mormor och morfar. Ska hjälpa morfar att lägga ut nät i vår sjö, vi ska ha MASSOR med sutare (även kända som världens fulaste och äckligaste fisk). De blir bra kräftmat när kräftfisket börjar!
Idag fick jag paket på posten, wohoo! Typ världens finaste klänning. Varsågoda att skåda men ursäkta mitt oordningsgjorda jag!


Yes, jag blev överbjuden!

Någon bjöd över mig, typ tio minuter innan auktionen var klar! Puh, några mer pengar sparade :) Så korkad jag är, varför ens bjuda i första taget?? PUCKO!

Ursäkta tönt-bilden MEN:
Ta mig till paradiset, eller tillbaka till Egypten. Syns inte på bilden men jag fick ha en fejk-förlovningsring på fingret. De är ju galna där nere, haha ;)


Oh, crap!

Hm, har just budat hem en miniklänning på tradera som jag blev mycket glad för. Har även högsta budet på en annan klänning som är jättesnygg men som jag INTE hade blivit jätteledsen om någon annan hade lyckats buda hem. Men det är ju en timme  kvar på den auktionen, KOM IGEN BUDA!! Så är det. För övrigt räknar jag dagarna tills jag får lön. Tror dock att det mesta kommer gå till räkningar, mesta lönen kommer i augusti då skatten kommer också! Fast de mesta pengarna ska ju sparas till drömsemestern, right baby? ;) Sofia ska ju åka på sin, Egypten! Det är niiiice. Herregud, det känns som om jag har hur mycket som helst att skriva men ändå så blir det inget. Nästa vecka är jag ialla fall ledig, hoppas det blir fint väder. Annars är det ju skit. Nehe, nu ska jag surfa vidare, SATC kanske? Jotack :)

HELG, weeii

Imorgon är det sista jobbdagen den här veckan, sen ledigt en dag och igång igen. Ojoj, mycket fritid man har här :) Jag o Kola var ute och sprang förut, gick väldigt bra faktiskt. Sprang mycket längre än de andra gångerna så det börjar ge resultat det här med träningen. ÄNTLIGEN känner man att det ger nåt. Skulle åka hem men kom på att jag inte hade någon nyckel hem så jag fick åka SUPERsvettig till Johan istället och umgås med honom ett tag för att sen åka ut till Udden och hämta mormors reservnyckel till vår lägenhet. Ett himla förorenande här alltså! Just nu har jag käkat fil o knäckemackor och kollar på ett avsnitt SATC. Ska drömma mig bort lite på resor tror jag.. VILL ÅKA NU!

Min hund har nog inte alla hästarna i hagen...

Ligger just nu bredvid mig i soffan och kliar sig i örat samtidigt som hon låter på en VÄLDIGT underligt sätt. Hmmm? Men hon är söt ändå :) Jag fick just reda på att Mirremorr har TRE söta valper hemma hos sig som är tre veckor. Hallå, ge mig en! Jag lovar att ta hand om den!
Puhuu, har lunch just precis nu. Viktor slöar i soffan och jag sitter i den andra. Idag är det en lååååång dag på jobbet. Men det blir ju CASH CASH CASH! Jaja. ska dricka upp mitt nattsvarta kaffe nu (Halloj koffeinkick!) och så småningom knata tillbaka till jobbet. Adjöken.

Soooool!

Åh, vad härligt med sol! Direkt när jag slutade jobbet så kastade jag på mig mina träningskläder, satte på min iPod och tog med Kola och så begav vi oss ut i spåret för en springtur. Det var såååå varmt, men man ska ju inte klaga när det äntligen är fint väder! Nu ska ajg hoppa in i duschen och sen är det upp till Närlunda och kusiner för att äta lite pizza. Eller kebabisrulle kanske? Antar att det skulle behövas TRE springpass för att avverka en pizza men det är ju sommar och då ska man ju njuta :) Nej, duschen var det!


värsta dagen på hela veckan

Idag jobbar jag 10.5 timmar, är trött och så är det sol. Buhuu. Men jag ska inte klaga, ju mer jobb desto mer cash, ja tack! I natt har jag sovit i ett sträck enda till klockan ringde klockan sex, snacka om att jag var trött! Imorgon blir det lite sovmorgon, till sju i alla fall. Men med lite kaffe brukar man kunna vakna till så man är pigg som en nötskrika! Nu måste jag kila till jobbet, adjö i stugan!

ÄNTLIGEN

Nu är klockan snart tio så jag kan gå o lägga mig. En pigg (eller hmm?) 21-åring kan inte gå o lägga sig innan tio. Inte på sommaren! Eller iaf inte jag... Men dessa måsar utanför mitt fönster, jag skulle seriöst kunna skjuta dom! De skriker och skriker och skriker NATTEN LÅNG! Det är hemskt. Men idag är ju så himlans trött så förmodligen så kommer jag somna ändå, hur mycket oväsen det än är. Det är ju en sak som är bra med att vara ruggigt trött! Kola har redan intagit sin position, mitt på mitt duntäcke i min säng. Det är hennes plats på natten om det inte är så att Baby sover här för då får jag välja på honom eller hunden och jag väljer självklart Baby! Fast inatt väckte han mig och sa att Kola stod utanför dörren och gnällde och då fick Kolaskrutt hör och häpna sova i sängen!!! OTROLIGT! Efter det hade både jag och baby svårt att somna eftersom en viss ICKE-människa började snarka så fort hon lagt sig tillrätta. Är det inte måsar så är det ju nåt annat, vad annars liksom??
Neheej gott folk, sängen ropar på mig. Eller ett SATC-avsnitt först kanske? Jaa, så får det nog bli. Godnatt och sov gott!


Trött, fyra dagar kvar.

Sen är jag ledig! I en dag :) Wohoo. Kan jag inte vinna en resa till paradiset i vinter? Någon? :)


Där vill jag ligga i vinter med tankarna långt bort från tentor och skola.


uppehåll, något positivt i alla fall!

Hemma nu, puh vilken dag! saker att göra i ett, Oh my God. Nu sitter jag och väntar på Johan, vi ska ta oss en springtur i spåret. Kolan får följa med, hon behöver röra på sig hon med! Annars en rätt ointressant dag... adjö!

Vad är det med detta regn?

Hur kan det regna så här mycket? Det har stått som spön i backen sen jag gick och la mig igår. Vart är sommaren på väg? Hoppas hoppas det blir fint väder snart, det är ju första sommaren på åratal som jag inte tar semester utomlands. GE MIG SOL!

Nej, nu ska jag borsta gaddarna och bege mig ut i regnet till jobbet. Nu börjar DEN veckan, puh! Men det är bara att bita ihop :)

Adjö!

Då var det kväller

Dags att gå och lägga sig kanske? En jobbvecka med fulla dagar sex dagar i rad väntar så det är bäst att vara utvilad. Man lär sig verkligen att uppskatta dessa lediga dagar mycker mer, även om det är moln och lite regn, nu när man jobbar HELA dagarna. Det är ju en sak som är bra i alla fall. En till sak är att jag är så otroligt glad att jag pluggar och förhoppningsvis kommer jobba med något som jag tycker är kul och då gör det inte så himla mycket om man skulle jobba långa dagar. Men som det är nu, när man INTE gör glädjeskutt över att gå till jobbet så blir man trött bra mycket fortare. Sen är det ju i och för sig bra att jag har trevliga arbetskamrater, trevliga kunder (för det mesta) samt att man överhuvudtaget har ett jobb (:

Nää, nu måste jag sova. Jag har så himla ont i magen av äppelpajen så det känns som om det är på väg upp igen. Hoppas inte?! Bara jag somnar är det ju lugnt (: Adjö!

P.S. Jag har börjat fatta tjusningen med tradera ;)


Okej, en bekännelse på gång.

Det blev ingen springtur. Men det blev något annat istället! Äppelpaj med vaniljsås! Inte lika nyttigt men oj så mycket godare :) Det bara regnar och regnar och är typ 12 grader ute.. Tar löparrundan imorn i stället!

Bye suckers, nu ska jag mumsa äppelpaj!


En söndag

lika seg som vanligt! Igår kväll var jag bjuden ut till sommarstugan och till min mormor och morfar på tacopaj. Det receptet som jag o babe fick från Lena bjöd vi mamma o mormor på vilket blev succé och gjorde att receptet gick vidare till dem. Och vem vet, kanske ännu längre med tiden? :)
I vilket fall var maten god och sällskapet trevligt! Jag och Kola gick upp till vår stuga och la oss men innan jag somnade kollade jag på en intervju med Doris Lessing. Vilken intressant kvinna! Henne måste jag läsa mer om, absolut.
Idag har det varit en riktigt seg söndag med regnet hängandes i luften. Ska nog ta mig en springtur i spåret sen, nåt måste jag ju göra och Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg, höhö :)
Just det, nu har vi fixat så jag kan använda min dator till internet med, ÄNTLIGEN! Nu känns det genast bättre. Men känns lite deprimerande utan någon resa i sommar. Men vad göra? Spara pengarna till nästa sommar! Nehee, nu ska mitt rum bli skinande rent (Ehuum?) Adjö!



Vi efter SATC med de givna drinkarna.

Trött men...

... ett avsnitt till med SATC ska jag nog klara av innan jag stupar! Har gått bra att jobba idag men det var grymt mycket folk! Imorgon jobbar jag all day long och lördagar brukar vara ganska hektiska. Alltså är det nog bäst att vara utvilad! Har suttit och mosat i mig MASSOR med jordgubbar med grädde, yummie! Det kan man väl få unna sig en fredag? Det är ju mycket vitaminer och antioxidanter och såna grejer är bra :)

Insåg idag när jag stod och tittade ner i min sminkväska att mitt I.d smink räcker sjukt länge. Det är så himla drygt så det tar aldrig slut! Även när mina grejer från jobbet i Oslo (vilket är MYCKET) så kommer man ändå känna att det är okej att köpa en foundation för 400:- eftersom den nästan räcker ett år. Det känns skönt :)

Neej, nu ska jag kolla på ett avsnitt till av SATC och sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng. Adjö!

Jobb

Har precis käkat, det blev soppa! Mums :) Behövdes mat för det blev en springtur med lite mage och mycket benträning när jag kom hem. Kola fick hänga på så gott det gick! haha. Hinner ju inte träna någonting ikväll så det blev nu i stället. Känner redan av benen. Hoppade på ett ben upp för alla trappor här och sen en omgång jämfota, det tar rätt mycket kan jag säga!

Nu ska jag bädda om i sängen och slänga i en tvätt, sen är det dags att knalla till jobbet. Adjö!


Thank God it's friday!

Idag är det fredag, weeei. Fast egentligen spelar det ingen roll för mig. Jag ska stänga på jobbet ikväll, slutar då 20,15 och ska även jobba hela långa dagen i morgon! Men det ger ju CASH CASH CASH vilket jag just nu INTE har så gott om. När pengarna kommer och jag har fått hem min symaskin som står i gbg så ska jag nog sy några kjolar. Me like! I några roliga tyger!

Neej, nu gnäller Kola för hon vill ut och kissa. Så det är bara att borsta gaddarna och ge sig ut i det hyffsat underbara vädret! Ciao!

4 veckor sedan

Jaa, det är såå länge sen jag skrev här. Men det är liksom inte lika kul o skriva när manär här hemma. Har inte fixat så min laptop kan användas till internet än, efter det blir det nog lättare.

Ska iaf gå ut och gå en sväng nu. Babe jobbar natt och jag jobbar långa dagar så det är inte mycket tid att vifta med. Men sånt är livet!

Gaaah, ibland vill jag bara skrika. Man känner sig så ensam ibland och så himla osynlig och liten. Kan inte allt vara som förut? Klump i magen, BORT!

Ciao!


RSS 2.0