Tenta, pass och shopping.

Idag har vi haft vår energi och miljötenta. För i helsike, säger jag bara! Hur hade de tänkt sig att man skulle hinna göra klart den egentligen? hann som sagt inte klart med alla uppgifter ordentligt och det gör jag alltid annars. Jag var inte den enda som inte hann klart, så vi får väl se hur det gick! Inte den bästa känslan såklart. Ida och jag åkte in till stan efteråt för att inhandla diverse bra att ha saker inför resan, samt att äta lite mat. Både hade glömt matlåda. Med mig hem fick jag en ryggsäck för dagsturer, ett fynd för 199 kr som hade kostat 499 kr, samt en regnjacka (limegrön!) för 450 kr vilken från början kostat 1200 kr. Vilka kap va? Märker av lågkonjunkturen mer och mer nu. Inte för att vara sån, men rätt bra nu när man är fattig student och MÅSTE inhandla diverse nödvändiga saker. Köpte även ett svart och ett vitt baslinne från HM eftersom mina har gått sönder i sömmarna och är allmänt sunkiga och välanvända. Idag är det tvättdag i Josephines mansion, vilket var välbehövligt! En ÖVERFULL tvättkorg som fylldes ytterligare med sängkläderna. Skönt att få det gjort i vart fall! Är trött som tusan, har inte kunnat varken somna eller sova ordentligen de senaste två dagarna. Vänder nog när vi kommer upp till Lofoten och inte har skolan hängande över oss konstant. Ska bli så grymt kul! Ja just det, fixade pass idag också. jag, Rickard och Christian knallade iväg så nu får jag det hemskickat till Askersund så jag kan hämta ut det där! Prima ballerina. Annars är det väl inte så mycket mer att säga? Jo, vi ska förbo Shanghai också på vår resa eftersom mackan kommit in på skolan där, weeeeei! Ska ju vara värsta coola staden. Vilket år det kommer bli! Nu ska jag försöka packa lite och slappa. Tjingeling ♥

Mycket att göra just nu.

Dålig uppdatering här, men det är väldigt mycket att göra just nu! Kommer nog dessvärre inte bli bättre uppdatering sen heller, eftersom jag då tänkt skriva om mina äventyr på www.resedagboken.se. Mitt alias där är phisen om ni vill läsa, vilket ju såklart vore roligt! Det var väl mest det jag ville säga med det här inlägget. Nu är det dags att laga mat! Ciao.

Its all over now.

Idag hade vi vår slutredovisning på vårt projekt. Både skönt men samtidigt lite trist såklart! Tråkigt nu för vi har ju umgåtts typ varje dag och gjort projekt och flamsat, haha. Ska ta en "fira att projektet faktiskt blev klart och hejdå" öl nästa fredag, mycket bra och trevligt idé! Hade aldrig kunnat få en bättre projektgrupp tror jag.

Idag skulle vi spelat brännboll men vädret svek oss, så det blev filmkväll hos Anders istället. Jag var, eller är, sjukt trött så jag halvsov hela filmen. Så kan det gå! Innan de gick jag och Ida till femman sport och provade skor till Norge. Ska köpa ett par Timberland som de skulle ta hem i min storlek, assköna!

Idag hade vi även vårt första reseplaneringsmöte. Alla som ska med på resan nästa år ska ju inte till Norge så vi måste ju komma överens om vart vi ska åka innan vi drar iväg. Ska bli grymt kul! Vi blir ett gott gäng, känns väldigt skönt.

Imorgon tar jag sovmorgon, ska träffa Ida i skolan halv tio. Behövs kan jag säga, har sovit på tok för lite senaste dagarna men så kan det gå när man har roligt. Man lever ju bara en gång! Nej, nu måste jag diska innan jag ska sova. Tjingeling!

You made me feel like a million bucks.

Ojoj, nu är det mycket som sker i mitt liv. Projekt, tentaplugg, norgefix, resefix, klättring, och massor med andra saker så klart. Idag har jag i alla fall klättrat för första gången, askul! Fick kramp i min vad så jag kunde bara klättra en gång, men nästa gång så. Är ju fortfarande mör i benen efter varvet.. Har hittat massor med ny musik också som är grym. Nej, det är mycket som händer just nu och det blir sena kvällar, så uppdateringen här får lite lite.. En massa saker snurrar i mitt huvud nämligen! Ska sova nu, sömn är en bristvara just nu. God natt!

For the first time.

Imorgon ska jag inviga min klätterutrustning, ska nämligen klättra för första gången i mitt liv! Ute dessutom, ojoj hur ska det gå? Ska i alla fall bli riktigt skoj att lära sig! Egentligen borde jag nog somnat för länge sen, är riktigt trött, men av någon anledning så är jag fortfarande vaken. Kan nog inte riktigt slappna av tror jag. Blev ingen låda packade men dock lite förberedelser för att packa en, det måste väl räknas som lite bra i vart fall? Tycker jag :) Nej, nu måste jag försöka sova, det är en dag i morgon också! Sweet dreams ♥

Nu börjar det ta mig tusan dra ihop sig.

Ojoj, försöker att inte känna mig stressad, men inte är det lätt alltid! Det är ju faktiskt inte långt kvar nu tills sista tentan och allt som följer efter det. 3 ½ vecka tror jag? Måste faktiskt börja packa nu, illa kvickt. Måste ju packa så mycket olika, saker som ska hem, upp till Lofoten nu och även vad som ska upp senare när det blir höst. Ja, en hel del med andra ord!

Idag har det varit en lång skoldag. Igen. Fast hör och häpna, det är faktiskt riktigt okej! Ena kursen på förmiddagen och projektet på eftermiddagen och fram till åtta ungefär. Man får det bästa av två världar så att säga ;) Idag var vi dock bara två stycken som skrev på projektet men det blev en hel del gjort ändå. Mer effektiv tid kanske? Ser nog inte så seriöst ut när vi sitter i vår favoritsoffa i loungen, halvt sittandes, halvt liggandes, och med laptopen i knät. Men vi på Chalmers är inte så torra och ordentliga som ni tror därhemma, vi kan vi med ;) Haha.

Idag hade jag tänkt få saker packade som sagt, så jag hoppas på en låda åtminstone. Kan ju inte vara så jäkla svårt? Bara att sätta igång då. Tjingeling!


Kolla in min grymma mat jag lagade igår! Kyckling i röd curry. Blir ni sugna så kan ni få receptet ;)

En sväng in till stan.

Tog mig ju en springtur igår, som faktiskt blev väldigt mycket längre än tänkt. Sprang först ett varv i spåret här hos mig så jag alltid brukar och sen sprang jag faktiskt hela vägen in till stan. Inte så dåligt va? Så jag var ute i lite mer än en timme och sprang och det gick faktiskt riktigt bra! Kändes dock att jag druckit dåligt under dagen, men annars så. Tog spårvagnen hem, smart tycker jag :) Det blev ju liksom mörkt när jag kom in till stan, haha! Mina nya springskor är helt underbara, så lätta och sköna att springa i. Tack mor!



Sitter och käkar frulle nu, bland annat värlens godaste yoghurt. Vanilj - sommarbär. Köp! Kanongod :) Tur jag inte är laktosintolerant alltså. Nej, nu lär jag väl skynda mig här. På fredag kommer mamma, mormor och morfar! jippie! En riktigt myshelg ska det bli (om man bortser från att jag kommer bli mörbultad dårå). Men det känns rätt okej faktiskt, om jag orkade springa så långt igår och ändå kände att det fanns energi kvar så borde jag ta mig runt ändå. Eller? Det gäller att proppa mig full med kolhydrater nu i veckan. Tänkte ta sista springturen tisdag eller onsdag och sen är det vila. Aja, skynda var det jaa. tjingeling!

Om en vecka är jag garanterat mörbultad.

Om precis en vecka kommer jag vara fullkomligt mörbultad efter ett Göteborgsvarv på lördagen och en dag i Ullared på söndagen. Hur ska det gå? Idag är första dagen som jag känner mig helt kry och faktiskt har tid till att ta en löprunda. Enda nackdelen är att jag är superhungrig men det brukar ge med sig när jag väl kommer igång. Har nog inte alltför mycket energi att göra av med, men den som finns ska i alla fall få förbrukas!

Idag har jag varit i skolan från ett till sju. Mådde väldigt bra imorse faktiskt vilket ju inte var så underligt eftersom jag tog det rätt lugnt igår. Man kan bli hög av glädje och skratt med ;) Igår hade vi i min grupp ett vad eftersom alla skulle ut. Den som var mest bakis skulle bjuda på kaffe idag när vi sågs i skolan. Tack vare det så ringde A och såg till så jag var vaken strax efter elva, fick ju inte förlora vadet liksom! Det var snällt, tack tack :) Hann duscha och äta och allt möjligt innan jag begav mig iväg, och jag förlorade såklart inte. Trots detta fick jag ändå bjuda på lite snabbkaffe som jag hade i mitt skåp eftersom alla pressbyråer vid skolan var stängda. Där hade han tur!

Min iPod ballade ur nyss också så jag fick återställa hela och nu tar det ju givetvis en evighet innan alla låtar åter är tillbaka. Man kan inte annat än att ta ett djupt andetag och tänka positivt! Nej, nu måste jag ge mig ut. Tjingeling!

Just de, gårdagskvällen var grym förresten. Mycket skratt, drickaspelande och sist men inte minst, dansande!


Nån som smakat...?

Hittade en ny brödsort när jag var och handlade idag. Brödet såg supergott ut så jag var tvungen att köpa och prova såklart! Någon som smakat kanske? Blev lite konfundersam då jag läste att det innehöll melonkärnor. Är det verkligen bra att äta? Jag brukar ju liksom spotta ut alla när man äter vattenmelon exempelvis. Tydligen så är det ju bra så det är väl bara att tugga och svälja nästa gång då. Nu ska jag snart knalla iväg och äta tacos och kolla på hockey! Tjing ♥

Och mamma, gör ingenting som jag inte skulle göra. Du kör väl varannan vatten? ;)


Tacokväll med hockey.

Ikväll skulle vi ha filmkväll egentligen hos Anders, men eftersom det är semi i hockey så tänkte vi kolla på det i stället! Är ju rätt trevligt faktiskt. Till det tänkte vi göra lite tacos och kanske baka kanelbullar! Det låter väl som en trevlig fredag? Lagom soft sådär.

Idag har det varit sådär konstigt väder som det varit resten av veckan, vad är det som händer egentligen? Just nu är det ju uppehåll i vart fall, tack och lov för det! Tänkte nämligen ta en promenad ner till Anders eftersom han bor borta vid SKF och det är ju dritnära :) Vardagsmotion prioriteras just nu. På söndag siktar jag på att vara noll procent bakis och hundra procent i springform. Nej, nu måste jag byta om här. Tänkte ta på mig kläder som kan töjas lite eftersom tacos är så gott och då vill man ju kunna expandera magen lite! Mums :) Ha en trevlig fredag för det ska jag ha!

Redan torsdag.

Dagarna går så himla fort, nästan för fort faktiskt! Idag har jag spenderat hela dagen i skolan och faktiskt hunnit med en hel del, alltid lika skönt. Tänkte fortsätta packa lite saker ikväll, allt som hinns med är ju bra liksom. Om precis en månad idag, den sjunde juni, räknar vi med att vi ska ha anlänt till Svolvaer i Lofoten. Spännande! Tittade precis på ett avsnitt av Vänner, och fick värsta känslan att vi kommer bli så :) haha! Pratade lite idag och vi är lite sugna på att jobba i Bergen under hösten, det ska ju vara så himla vackert där, så det skulle nog vara kul. Ida känner en där som sa att det är rätt lätt att få jobb där och det verkar ju som om vi tjejer kommer jobba på ett ställe i Lofoten som är rätt känt i hela Norge, vilket ju är superbra! Gäller ju iofs att man gör att guldjobb där då, men det har jag planerat att göra. Älskar att ha mycket att göra när jag jobbar, och en pub är väl ett drömjobb i den här åldern eller? Oja, det kommer bli grymt.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, och sen köra igång. För övrigt är det askonstigt väder här i Göteborg ifall ni undrar (för det har jag ju aldrig sagt förut dårå). På natten och förmiddagarna öser regner ner, verkligen öser, och på eftermiddagen spricker det upp och blir sol. Hur skumt som helst! Aja, duschen var det ja.. Tjing ♥


Idag har jag hunnit med mycket, och mer ska det bli.

En lagom bra dag idag känner jag. När jag lagom hade kommit igång med skrivandet i bibblan förut droppar Ida in och undrar om vi ska åka in till stan och ta en fika. Sånt tackar man inte nej till! Så vi hade en trevlig stund på Fröken Olsson med paj och massor av tjejprat, myspys :) Hon är bra den där Ida, vilken tur man har ibland att träffa såna människor. Vid nästan prick sju tror jag, tog jag vagnen hem till mig och hon åkte racer hem till Floda med sin pappa. När jag kom hem nu har jag hunnit med att skriva en hel del till rapporten så det får vara nog för idag. Det retar mig att jag inte hittar information till allt jag vill, jag måste ju liksom ha källor till allt jag skriver. Även om jag vet hur typ alla metoder fungerar så kan jag ju inte skriva det som källa, "Ah, jag typ vet det, hitta ingen källa men det är ju faktiskt sant ju". Inge vidare bra alltså! Orkar dock inte lägga energi på det just nu. Istället tänkte jag tejpa ihop en flyttkartong och börja packa lite saker. Undrar vad man ska börja med? Tänkte även hinna med att kolla på DH ikväll, har inte tittat på TV på evigheter. Min nya fina TV måste ju för tusan användas, haha :) Den är guld i vart fall! Ååh, jag har förresten gjort en gööööörbra spellist i Spotify, jag lovar. Tur att musik kan få en på bra humör i alla fall! Nej, bäst att sätta igång. Har nog inget mer att förtälja världen faktiskt! Adios.

Uppdatering från skolan!

Sitter just nu i bibblan och hade tänkt hinna med att skriva lite till rapporten i kvalitet innan jag åker hem. Vet ju med mig att det inte blir så mycket sånt gjort hemma nämligen, blir mer sugen på att börja packa ner saker och städa! Skönt att komma bort från stan snart, gillar ju inte att vara här på sommaren som sagt. Så då drar man så långt norrut man kan, jajamensan! Ska bli mycket trevligt faktiskt. Skönt med miljöombyte och slippa saker som får en att tänka och längta tillbaka hela tiden. Gäller att leva nu faktiskt, kan ju inte gå och ångra saker för då går man under. Bäst att ta alla chanser till äventyr man kan, för en dag kan det ju ta slut. Sad but true. Och hörreni, mina nära och kära, ni kommer väl upp och hälsar på mig i Lofoten i sommar? En chans man inte kan gå miste om ju. På hösten kanske vi har förflyttat oss till någon annan del i Norge, who knows? Dit är ni ju såklart väldigt välkomna också, men sommaren uppe i nordnorge med midnattssol och allt, vem vill missa det? Och då blir ni serverade av mig och tjejligan på puben och det är ju inte helt fel det heller ;)

Ojoj, vad jag har svamlat på här! Vet ju knappt ens vad jag har skrivit. Fingrarna sveper över tangenter här på bloggen för att jag egentligen är mindre sugen på rapportskrivning. Men jag ska ta tjuren vid horna, bit i det sura äpplet, kalla det vad ni vill! Nu sätter jag igång med det jag egentligen ska göra, metoder till rapporten. Jihaa!

P.S
Om ni vill se vart jag ska jobba över sommaren så klicka in här ---> http://www.anker-brygge.no/ Kan ju vara intressant att veta ;)
D.S

Pysseldag.

Förkylningen sitter i idag också, tusan! Den ska bort, helst nu. Känns bättre idag i vart fall, fast näsan rinner konstant. Huvudsaken är ju att det blir bättre i alla fall. Idag har det varit en typiskt skoldag med plugg och en himla massa tjöt, trevligt värre alltså! På vägen hem stannade jag till på Clas Ohlson och köpte flyttkartonger, hela sex stycken till och med. Inte det lättaste att släpa med hem på spårvagnen med både en väska med dator i och en påse full med skolböcker. Trots detta så står de nu här, frågan är vart jag ska göra av dom så länge i denna lilla lägenhet?? Ordnar sig nog, är ju bara jag som ser dom ändå så det är ju inte hela världen.

Idag var en bra dag och det känns som om det kommer bli bättre framöver. Tänk att det ska vara så svårt att få till saker ibland, fast att man så gärna vill. Nu är det i alla fall bestämt och det ska ske, därmed basta! Ska bli jättekul och välbehövligt, vänner har man aldrig för många. Oj, så jag längtar!

Hade tänkt städa och packa lite idag när jag kom hem, men hittills har jag bara lagat mat och pratat i telefon. Inte bra i tidsschemat alltså! Ska hinna duscha också. Får göra det som hinns med, det kommer ju fler dagar som tur är. Bäst att köra igång igen nu då :)


Min fina och färgglada halsduk som jag köpte i Kiel. Me like!!


Den omnämnda klätterutrustningen. Kan ni tänka er mig som en klättergalning eller? Gissa om jag kommer bli stark, haha ;)

Fortsatt uppdatering av gångna helgen.

Lördag
I lördags bestämde vi oss för att åka till ett ställe som heter Delsjön och ha picnic. Vi tjejer skulle mötas lite tidigare hos Bea och fixa lite, men när jag väl kom dit så var bara Bea och Tina där. Ida hade fått krångel med bilen så en bärgningsbil var på väg. Den där Ida har problem med bilar hon, stackars stackars. När hon väl kom sen bar det iväg till Delsjön i samlad tropp och vid det laget var vi ett helt gäng. Ida konstaterade att det nog är tur att det är jag och Tina som ska köra i en bil själva upp till Lofoten utan henne, eftersom hon verkar ha någon form av förbannelse över sig eller nåt, haha! Vid delsjön mötte vi några till och när alla gjort sig hemmastadda där så blev det fika, pannkakor för min del. Tina var så djärv så att hon badade, första gången i år, trots att det blåste kallt. Modigt! Sedan blev det beachvolleyboll, vi som går TU mot resten och gissa vilka som vann? TU såklart! Jag var stabil där bak i mitten ;) Efter två matcher satte vi oss för att vila lite, men det började blåsa småspik så vi drog oss hemåt allihopa. Ida och tjejerna skulle på konsert i kyrkan på kvällen, men jag hade blivit förkyld och var allmänt osugen på att vistas bland en massa folk så jag hakade på killarnas erbjudande om grillning och El Classico istället. Hann hem för att dumpa sakerna och ta på mig varmare kläder och sen bar det iväg hem till Mackan, premiär för mig! Jättemysig lägenhet. Killarna hade fixat grillar och mat så när vi kom satte vi igång grillarna för alla var ju vrålhungriga. Bor man i stan och i lägenhet är det inte alltför lätt att hitta något stället att grilla på, denna gången inräknad. När vi tänt grillarna och lagt på korvar på ena öppnar en tant fönstret och vrålar att vi måste flytta grillarna för att det ryker in hos dom. Inte lätt att flytta ett par tända engångsgrillar kan jag lova! Mackan sprang in och skulle hämta grytlappar, men innan han ens kom ut igen så öppnade tanten fönstret igen och var ännu mer förbannad och tyckte vi skulle sparka iväg dom och hälla vatten på dem. Hur ska vi då kunna grilla?? Till slut flyttade vi grillarna och fick allt grillat. Satte oss framför matchen och käkade och njöt. Somnade efter matchen när alla satt och pratade, mest på grund av att min förkylning blivit sämre. Var väl hemma vid halv elva och somnade som en stock! Skönt :)

Söndag
Vi skulle ses i skolan klockan tio, så klockan ringde halv nio. Vaknade tidigare (trodde jag i vart fall) och tänkte att om jag skulle hinna duscha också så borde jag gå upp nu så jag hinner. När jag reser mig upp och kollar på klockan så är den 08.29. Ojdå! Hoppade in i duschen, slängde i mig frukost och åkte till skolan. Mådde inte speciellt bra, men en förkylning har ju ingen dött av! Vi hann i alla fall skriva klart vår miljöuppgift som vi planerat, vilket kändes skönt. Träffade även en i andra projektgänget som kände sig lite lost i vad som skulle göras, så vi hann klara upp det. Konstaterade även att vi hade möte med vår handledare på tisdag, 4/5. Upptäckte igår när jag skulle sova att den 4:e var idag, ajdå! Fick sätta igång och skriva i ren panik fast näsan rann och hela kroppen skrek efter sömn. Men vad göra liksom? Efter vi varit i skolan, för att hoppa tillbaka i tiden litegrann, åkte vi in till stan och mötte Tina. Skulle nämligen köpa klätterutrustning, spännande! Ida har lovat att lära oss klättra i Lofoten eftersom vi inte hunnit ta något klätterkort här. Då kan det ju vara bra att ha grejor! Dock så gjorde det ett rätt stort hål i min redan tunna plånbok, men jag ser det som en investering till vår resa. Den börjar ju faktiskt redan i Lofoten, som är en resa i sig bara det! Efter shoppingen skulle Ida, Tina och Rickard klättra, men jag fick bege mig hemåt och krya på mig. Slocknade vid elva, efter panikskrivningen. Sov dåligt och vaknade flera gånger, tror nog att jag hade lite feber faktiskt. En söndag som kändes typ som en torsdag, så känslan när man vaknade var lite skum.

Måndag
Idag var jag seg som attan när jag vaknade som sagt. Sov med öppet fönster för jag var så varm igår och det gick faktiskt att somna fast att spårvagnarna gick natten lång! Man vänjer sig nog med det antar jag. Annars så har dagen varit bra, har fixat både det ena och det andra faktiskt. Känns skönt! Ska försöka hinna förbi Clas Ohlson imorgon också och köpa flyttkartonger. Frågan återstår fortfarande hur jag och sakerna ska komma hem, men det ska nog ordna sig på något sätt. Får se till att packa smart, så att det mesta som ska med till Lofoten är packat i typ två väskor eller nåt och resten i lådor. Mycket som sker nu, har inte tid att vara förkyld och febrig. Dessutom blir man bara deppig och det suger ju! Men det är bara att borsta av sig och knalla på igen. Åh, pratade med min Jennie på msn förut och ååååhh, vad jag vill att Uppsala och gbg ska ligga nära varandra. Alldeles för långt bort och speciellt såna här gånger när man känner att man behöver varandra! Usch och fy. Men vi vet att vi har varandra, alltid <3 Nej, nu ska jag ta och sova och bli frisk hade jag tänkt. Satsar nog på att vara i skolan vid nio-tiden i morgon, helt beroende på hur jag känner mig. Känner jag mig som en klubbad säl så är det ju ingen idé, men jag intalar mig själv att jag är bättre imorgon! Det sitter i huvet säger Christian. Får tro på det då! Sov så gott allesammans.

Den gångna helgen dårå.

Oj, vilken skön långhelg det har varit! Den har gått lite väl fort, men det gör de väl alltid? Ett litet sammandrag i vart fall.

torsdag och valborgsmässoafton
Dagen började med en efterlängtad sovmorgon till sisådär halv nio. Upp och duscha och fräscha till mig innan Ida kommer. Vi åker och handlar godsaker till vår pastasallad som vi fixar i ordning. Åker in till Slottsskogen och myser i solen med mycket blandat folk! Rickard sluter upp efter ett tag, även Tina och Bea droppar in. Efter det bar det iväg in till stan, Avenyn närmare bestämt, för att titta på Cortégen. Min allra första Cortége dessutom! Några av killarna var med och byggde så vi gjorde upp en strategi för att de skulle se oss är vi stod på en staty och gjorde oss längre. När de väl kom skrek vi allt vi hade och de blev nog lite full i skratt när vi, fem tjejer, hade klättrat upp på en staty för att se något, haha! Efter Cortégen bar det av hem till en annan tjej som skulle ha lite fest i Örgryte. Det var väldigt roligt, vi belägrade nämligen köket och körde ett ölspel, eller drickspel snarare, med en kortlek. Vid kvart i ett drog vi oss till tåget och jag följde med Ida hem och sov där. Kort och gott, en bra dag alltså!



Och så killarnas vagn dårå, Monark 2009!



fredag och första maj
Vi vaknade vid elva tiden och satte oss ute på Idas altan och åt frukost. Redan på förmiddagen var det ruskigt varmt! Tina droppade in vid tolv, vi skulle ju nämligen ses hos Ida och planera resan till Lofoten och även vistelsen där. Killarna skulle också komma, men en av dom verkade vara väldigt svår att få tag på. Vi tjejer satt i alla fall i solen och började planera resan och annat bra att ha koll på innan killarna också slöt in efter två någon gång. Framåt fem begav sig Tina av och vy fyra som återstod plockade fram darttavlan och hade lite tävling. Gissa vilka som vann? Jag och Ida såklart! Dreamteam nr 1 :) Beslöt oss för att vi skulle vara kvar hos Ida och grilla på kvällen så Ida gjorde en kanongod smoothie åt oss innan vi gick och mötte Fredrik vid tåget och handlade maten. Vi hade ju trots allt inte ätit sen frukost! Maten blev god och jag och killarna  begav oss till tåget vid ett-tiden.



Nu ska jag kolla på film, Never been kissed. Kommer ihåg när den kom. Jag och Elin kollade på den på bion i Askersund. Man kände sig så stor, haha! Mer update om helgen senare.


RSS 2.0