Efter julafton kommer födelsedag...

och eftersom jag redan har bestämt alla julklappar i år så blir det att önska sig en ny säng i födelsedagspresent istället. Sitter i min mycket snygga och sköna datorfåtölj med fötterna på sängen och känner nåt hårt och ont. En fjäder! och jag kan säga att det itne är den första heller. Men härdad som man är så lägger man sig på något annat sätt i stället så man inte känner dom där fjädrarna. En säng är så OTROLIGT TRÅKIGT att önska sig, känns liksom som om man vill önska sig något roligare. Men det sägs ju att vi spenderar merparten av vår tid i sängen så man kanske borde investera i en skön ändå. Jag menar, man kan väl få en jätteskön utan att bli ruinerad på IKEA eller? Jag är ju inte precis den mest kräsna i världen. Ett rimligt krav är väl ändå att ha en säng UTAN fjädrar som sticker upp? Och sanna mina ord när jag säger detta, det är också mitt ENDA krav! Nej, nu är det dags för sängen. Ladda batterierna för imorgon nu och ekonomi för hela slanten. Snart är det jul och med jul kommer lov. Ljuvligt! Och därmed har jag gått halva min utbildning också, om jag nu inte måste vänta ut lågkonjan, eller kanske för att jag rentav vill, läsa mer kurser och få en Master. Det vore ju skojigt! Kunskap är makt, det vet ni väl? Sovgott allesammans :)

En tenta gjord, en kvar..

Nyss hemkommen från tentaskrivning. Det gick okej, kunde gått bättre, kunde gått sämre. Nu återstår det bara att vänta och se! Johan hade gjort mat tills jag kom hem, tackar tackar :) Då var det min tur att diska och det tog jag tag i på en gång för jag gillar inte att ha det hängandes över mig. Ska sätta igång med ekonomin nu, men tar nog en relativt tidig kväll. Är trött! Tjingtjing!

Snön är redan borta.

Jahapp, såhär är det alltså att bo på västkusten. Snön är redan bort och det ser mer grått och regnigt ut än snöigt och mysigt! Typiskt. Tänkte ju att jag skulle ta mig en promenad och bli lite pigg nu när det börjar mörkna men nu när snön är borta är det ju inge kul längre. Bara ruggigt och grått som sagt! Har just sörplat i mig min tredje kopp kaffe och ska ta nya tag i detta trevliga tentaplugg. Igår pratade jag och några om att man var så fruktansvärt trött nuförtiden och den ena sa då att han var skoltrött. Jag kan nog ändå inte säga att jag är skoltrött för jag tycker det är kul i skolan, jag är nog enbart trött helt enkelt. Känner att det är välbehövligt med lov snart, jiihaa! Sälen och snö hoppas vi på över nyår. Massor med snö hoppas vi på! Myyyys! tjingtjing!

Idag snöar det i Göteborg!

Weeei, äntligen ett steg i rätt riktning för att få lite julkänsla. Idag snöar det här i Göteborg! Som vanligt blir det väl kaos i kollektivtrafiken, tur att jag är hemma och plugggar dårå.. Tog sovmorgon idag, kunde inte somna igår, låg bara och vände och vred på mig till klockan var efter halv tolv nångång när jag äntligen somnade. Så jag var rätt trött i morse! Har precis käkat frulle och druckit kaffe (min drog nu när jag är så sjukt trött) så jag ska precis sätta igång med plugget. Hoppas det fortsätter snöa hela dagen så att det blir alldeles vitt och fint på marken! Snö gillar vi :) Tjing!

Godnatt folkens!

Ikväll tar jag en tidig kväll. Är så jäkla trött! Ska nog vara hemma och plugga imorgon tänkte jag. Om jag inte bestämmer mig för att åka till bibblan förstås, gillar att sitta där. Men nu, innan jag ska sova, tänkte jag titta lite på resor och drömma mig bort. Idag i skolan så utbrast jag och sa att jag blir jättrestressad av alla dessa klimatvarningar för det betyder ju att man måste åka och se allt man vill typ NU för imorgon kan det vara försent. Alla öar som försvinner för att världsisarna smälter bland annat. Och det är ju faktiskt mycket jag vill se, typ hel världen! Men nu är det drömmarna som får ta mig dit, så godnatt allesammans!

Billig bensin.

Vid vår Preem-mack här i Götet kostar bensinen bara 10.04 nu. Det är ju riktit billigt! Fast egentligen är det ju lite sjukt att man kan tycka det är billigt ju. Men så dyr som bensinen varit de senaste åren och om man jämför med det så är det ju billig! Nu ska jag borsta gaddarna och åka till skolan. Tjingeling!

Tidig kväll.

ska gå och lägga mig nu, sååå skönt. Så trött som jag var i morse så behövs det nog! Tidig morgon imorgon med, men på förmiddagen ska vi skriva klart Kommunkationen. Bra att få den ur världen så att säga. Idag kände jag mig inte så motiverad i skolan, tankarna flyger iväg till helt andra saker. Fick rätt mycket gjort hemma, håller på och repeterar Tillverkningen som jag har tenta i på måndag. Har inte känt som såhär oförberedd för ett prov fast att jag har pluggat så här mycket någon gång. Jobbigt! Men, det enda man kan göra är ju sitt bästa och det gör jag ju. Så mer finns det inte att göra precis!
När jag kom hem idag hade äntligen mina träningsbyxor, modell löpartights, från H&M kommit samt mina svarta pumps. Fyndade båda på rea, mycket nöjd! Har skuttat runt i både byxor och skor på ikväll ända till jag fick ont i min onda stortå igen. Vad är det för fel? Kände mig söt i alla fall, i löpartights och pumps haha :) Jaja, nu ska jag sova. Nattinatt!

Det blev lite sovmorgon trots allt.

När klockan ringde i morse kunde jag varken röra mig eller öppna ögonen, så jag sov tills Johan nästan skulle gå. Det kändes välbehövligt faktiskt. Jag brukar inte klaga på morgnarna, men idag var det tungt. Det är väl alltomkring just nu, man sover kanske inte så bra som man borde. Johan kom hem igår också, pigg och glad! Jag kan faktiskt inte förstå hur han kan gå upp tidigt varje morgon utan att klaga knappt, det har nog aldrig hänt. Fast han tycker nog att det är rätt så kul att praktisera, det är väl det. Nej, nu ska jag borsta gaddarna och åka till skolan. Tjing!

Alla älskar Alice.

Lånade filmen "Alla älskar Alice" av mormor när jag var där förut. Fick för mig att jag inte hade sett den, men kom på rätt så snabbt att jag faktiskt hade det. Det var dock ett himla tag sedan, så det gjorde inget att se den igen. Fy fasen, säger jag bara. Jag tror jag grät från början till slut. Man känner igen sig så himla mycket, och man riktigt känner hur det känns. Fy fasen.

Nu ska jag ta ett bad tänkte jag. Man får ju passa på när man är hemma här, annars har man ju bara dusch ju. Håller på och läser Alkemisten, den är riktigt bra. Det står så mycket bra och tänkvärda saker så ojojoj. Nattinatt!

Klockan är snart åtta och det är mörkt. Fortfarande.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, som inte alls är lika gott som vanligt. Tappade nämligen hela min bytta med mitt kaffe i golvet, vilket resulterade i över en halv förpackning kaffe på golvet och en hel glasbytta i miljoner bitar. Bra start på dagen. Det var bara att ta fram dammsugaren och försöka gallra ut alla glasbitar, i alla fall de större. Då upptäcker jag att det inte åker upp någonting i dammsugaren, då har det såklart fastnat något förra gången jag dammsög så jag får stå och banka på skaftet och så trillar det ut lite skräp som fastnat. Sen gick det utav bara farten, skönt det. Men jag kan ju säga till dig mamma, att kaffebyttan var 1 mm från att landa över hela din VITA jacka som ligger i en IKEA-påse i köket för att Johan inte ska glömma den. 1 mm, jag skojar inte. Kaffet gled längs utsidan av påsen, ibland har man tur. Så denna morgon startade inte så bra, den kan förhoppningsvis bara blir bättre. Skulle vara nice att få värsta uppenbarelsen och helt plötsligt fatta hela ekonomikursern eller nåt sånt. Kära du där uppe, jag som har varit så snäll? Jaa, vi får vänta och se helt enkelt. I keep you updated, så att säga! Eftersom jag ska hem idag känns det nästan som fredag, så där skönt på något sätt. Fast nu i två veckor är varje dag en pluggdag så jag ska nog inte jubla alltför mycket. Ett litet jubel bara. Nej, om jag ska hinna till skolan innan nio så får jag nog sätta fart. Jag måste ju packa ner min högra hand också (datorn, Johan är min vänstra hihi), och då kan jag ju inte sitta här och skriva. Såå, Tjingeling sålänge!


Yes please, take me back to paradise.

Cityweekend.

Imorgon ska jag åka på en Cityweekend! Gissa vart?? Jo, till Askersund såklart och till pensionatet på Väderkvarnsgatan! Haha, skämt och sido. ska ta tåget hem i morgon i alla fall, ska bli sååå skönt. Måste ändå plugga VARJE dag, men det är ända skönt att vara hemma.

Idag hade vi vår redovisning i Engelskan, den gick okej. Det är ju bara godkänd eller inte godkänd och vi klarade oss! Jag tror knappt att han underkänner några som kommer dit och snackar om det de ska i och för sig. Väldigt skönt att ha det gjort dock! Puuh..

Nu ska jag ta och packa ihop de ting som jag ska ha med hem. Det jag ska släpa med på tåget blir väl inte så mycket, men Johan ska få ta hem lite saker. Det är ju faktiskt jul snart! Tiden går som sagt sjukt fort. Jisses Amalia.

Night time

Nu är det snart sängtime för mig. Ska nog lägga mig och läsa lite i någon bok tänkte jag. Ett perfekt sätt att slappna av nu vilket jag verkligen behöver göra! Det är nämligen så att när jag är stressad och pluggar någonting så drömmer jag om det på nätterna och vaknar illamående. När jag pluggade matte dagarna i ända drömde jag typ: X^2-3X*5x^3=Y. Inatt drömde jag om ekonomi och hela mitt huvud innehöll 1000 kr, 500 kr, totala intäkter, totala kostnader, m.m. Det är nig inte så konstigt att man vaknar och mår illa när man drömmer sånt. Det värsta är att det aldrig finns någon lösning, jag blir helt galen i drömmen för att jag "inte kan knäcka koden" typ. Det är nog min livsgåta på något sätt, någon gåta eller så i livet, någon nöt jag ska knäcka för att få ro på nätterna! Jaaa, jag är nog inte helt 100, jag vet :)

Läser på Aftonbladet om alla människor i Thailand som inte kommer hem, och har suttit fast i Bankok nu under dessa oroligheter. Samtidigt som jag tycker synd om dem kan jag inte låta bli att bli lite avis. Några extra dagar i det land som jag tror är paradiset och det land jag helst vill åka till så snart som möjligt, skulle inte vara helt fel. Fast det är klart, det är väl inga rofyllda dagar precis, man går och funderar på NÄR man ska åka hem och så har de flesta antagligen ett jobb som väntar hemma. Men om det vore jag då, då skulle jag ändå njuta lite. Ååååh, vad jag är i behov av sol nu. Jag känner mig så grå, trött och eländig emellanåt. Men det är väl det som kallas livet antar jag.

Nej, nu blev klockan mycket helt plöstligt. Ska lägga mig och läsa lite nu. Tjingeling!

RSS 2.0