En stressig helg och en stressig vecka.

I helgen blir det stress stress, tur att vi får hjälp. Det är mycket som ska göras, man har nog svårt att fixa det ensam. Vi är väldigt glada för all hjälp som vi har fått och kommer få! Tack ♥

Efter vår semestervecka i Åre ligger vi aningen (ehhum, mycket) efter i CAD:n, det tar alltid tid att lära sig ett nytt CAD-program, men när det väl är gjort så brukar det gå rätt så bra. Jag har ju turen att jag gillar att rita CAD, sitta och fantisera om saker och rita dem. Det är mycket lättare att lära sig saker när man tycker att det är roligt. Jag ska snart åka in till skolan så ska jag och Ida fortsätta med vårt. Jag har, om det nu fungerar vill säga, fixat programmet på datorn så jag kan sitta lite själv och lära mig. Man måste nästan det annars är det jättesvårt! Eller, det är inte jag, det är Johan som fixat det åt mig! TACK!

Nästa vecka är det skola som gäller, för jag ligger så mycket efter. Mest i Produktmodelleringen, alltså CAD:n och det är deadline nästa vecka att redovisa fram till uppgift 3 och vi har inte ens gjort klart 1, då fattar ni kanske vårt dilemma?

Slänger in lite bilder från Åre, så ni inte tror att det var en bluff, hihi. Ska gå och göra mig i ordning nu. Fasen, kommer inte ha något internet under helgen, först på måndag kan jag fixa det. Vi i vår generation är verkligen vana med att allting ska funka och finnas tillhands. Man borde åka iväg och bo väldigt enkelt för man klarar sig faktiskt utan det mesta. Det är rätt häftigt ändå. Nog om det, ha en superfredag! Ciao.




Nytt år betyder nya tag.

Ojdå, så länge sen man skrev. Har varken haft tid eller lust faktiskt. Tänkte mest tala om för er (Jennie) att jag inte har dött, jag lever och kämpar framåt i livet. Har varit på skidsemester också. Nejdå, allt är väl under osmtändigheterna helt okej, känns väldigt roligt att ha börjat skolan igen, weei! Nu ska jag sätta mig och plugga Elteknik, det ni. Förresten så gick det kanoners på tentorna, 4:or på båda. Yes! Det har verkligen gått spikrakt uppåt för mig denna termin, det är nästan så jag känner mig lite stolt faktiskt. Och idag (eller igår?) har jag hittat en ny favoritlåt som jag har lyssnat på om och om och om igen. Crashdiet - It's a miracle. Jaja, jag återkommer med mer uppdatering när orken kommer tillbaka. På återseende vänner!

RSS 2.0