Morgonstress

Japp, idag bär det äntligen av hem! Klockan 10.02 går tåget och bilen från Backa går klockan nio. Då borde vi ju hinna även om det är lite köer? Just nu så är jag lite nervös, just för köernas skull. Men det ordnar sig nog! Har packat det mesta, ska göra det sista nu. Sen är det äntligen sommar! Förresten, jag hörde på radion om att det brunnit i Zinkgruvan 800 meter ner. INTE BRA! Nån som vet mer?

Nu ska jag dra mig här så jag hinner med allt! Ha en bra dag! Adjö!

Äntligen!

I natt har jag fått lite sömn iaqf :) SÅ SKÖNT! Fast det tog till strax efter ett-tiden innan det hjälpte tillräckligt så jag kunde somna. Men himmel vad skönt jag sov sen! Idag kan man tro att det är en slappardag för mig eftersom jag är ledig, men icke. Ska åka in till stan och shoppa lite saker som jag har fått i uppgift att göra. Kanske ta en fika? Hm, Johan kanske till och med vill följa med? Fast om han avlider av värmen i lägenheten lär han nig göra det  ×2 inne i stan! Haha. vi får se vi får se :)
Nu är det dock dags för medicin och frukost, jag hungrar ihjäl!
Adjö!


Prov, vårdcentral, apotek, hemma.

Provet gick inte så bra, tror att resten av klassen håller med. När jag kom hem ringde jag till sjukvärdsupplysningen eftersom det då var utslag över hela min kropp. Fick åka in till en akutvårdcentral och få kortison och några andra tabletter. Är hemma och har precis ätit jordgubbar, mums! Nu är jag dock så trött så jag ät färdig att tuppa av. Vet itne om jag kommer kunna somna förrän det slutat klia, men det återstår ju att se! Nu är det som sagt dags för sängen. ÄNTLIGEN! Adjö!

Wish me good luck :)

Japp, snart bär det iväg. Har precis fyllt på magen, alltid gott! Känns väl sådär, blir intressant att se hur tentan ser ut, har verkligen ingen aning! Haha. Ikväll blir det till att fortsätta packa igen. Om man tittar på all min packning ser det ut osm om jag ska vara borta en halv livstid! Fast jag avskyr liksom att inte ha alla mina saker omkring mig en längre tid, så då släpar jag hellre med de mesta så jag klarar mig :)

Ryggen kliar FORTFARANDE, ajajajajaj....

Adjö!

Jag är en klant!

Tappade vårt hålslag på min stortå alldeles nyss, AJAJAJAJAJ. Men jag är ju rätt ås välkänd för att vara den klantigaste i vår bekantskapskrets. Har ärvt det fårn min mor, men hon är snäppet värre så jag tror att jag ärvde det mindre klantiga från far! Haha. Jaja, nu är det dags för mat, lax :) MUMS!

Och JA, min rygg kliar fortfarande så jag blir tokig. SNÄLLA SLUTA!!!

Adjö!


Gaaah, det kliar fortfarande!

Haqr lyckats då ett par timmars mer sömn iaf. Men det kliar som tusan på ryggen, vad är detta? Har fått i mig lite kaffe och lär ju dricka ett par koppar till innan tentan om jag inte ska somna, haha :) Nee, det går väl an att det blir såhär när man är ledig från och med klockan 18.00 idag! Hur skönt som helst.

Kollar på fabulous life of... på MTV, rätt sjukt ändå hur mycket folk kändisarna har med sig överallt! Haha..

Jaja, nu ska jag vakna till här och önska att mitt eksem elelr vad det är försvinner!

Tänkte ladda upp en bild på klänningen jag fick hem igår, men det fungerar tydligen inte :( Shoppade den på LaRedoute's sommarrea! Alla som känner mig vet att jag älskar rea och är proffs på att hitta bra saker på rea :) Men men, bild kommer väl senare då. Adjö!


stackars mig!

Har knappt sovit en blund i natt, typ 1 ½ timme kanske. Fick några konstiga grejer på ryggen framåt kvällen. Antingen soleksem (men det brukar ju inte vara så här) eller av min medicin. I vilket fall som helst så kliar det så jag håller på att dö. Skönt att det är programmeringstentan idag iaf, den är jag ju inte nervös för ändå. MEN JAG VILL SOVA!! Ska försöka lite till. Adjö!

kors i taket!

Jasg har bränt mig på ryggen efter typ 1 ½ timme i solen. Det är inte ofta jag bränner mig faktiskt. Fast då brukar det alltid finnas någon som kan smörja in mig, det är liksom lite svårt att smörja ryggen själv :P Så nu kliar det som fasiken på ryggen, inte kul. Inhandlade solkräm idag, bäst att ta det säkra före det osäkra ju! Nej, nu får jag sätta mig på balkongen och sola magen istället, den bränner jag aldrig! Plugg plugg plugg, domedagen är nära!

Adjö.

Svalkning, ja tack!

Nu ska jag hoppa in i duschen och svalka av mig! Går inte att vara i solen idag utan att man avlider. Längtar tills min tenta är gjord och jag är hemma så jag har tid att bada. Neej, duschen kallar :) Adjö!

På bättringsvägen!

Nu känns det äntligen som att jag är på bättringsvägen, skönt! De ringde från jobbet i morse och jag lät helt hes så de trodde nog att jag låg och sov. Så jag fick ursäkta mig och säga att de inte väckte mig utan att jag är förkyld bara, haha. sitter o käkar lite frukost nu, knäckemackor med leverpastej o gurka. Äntligen smakar kaffet gott, har verkligen inte varit sugen på kaffe är jag varit dålig och annars så MÅSTE jag dricka en kopp varje morgon. Men nu smakar det som vanligt igen!

Imorgon är sista tenta. Hur ska det gå? Det kan faktiskt gå hur som helst, beror helt på vilka uppgifter som kommer. Det känns på något sätt helt meningslöst att skriva en skriftlig programmeringstenta, men det måste ju göras! Ska ta med mig anteckningar och boken och gå ut och lägga mig i solen snart. Hoppas ni har det bra :) Adjö!

RSS 2.0