Vaaaaaaarmt

Det är så varmt så att jag dör. Man kan inte sitta inne, inte ute, inte gå ut o gå och så är jag sjuk med. Gaaah, jag ska nog gå o ställa mig i en KALL dusch. Känns  som om det kommer bli en varm och torr sommar. Just nu vill jag bara hoppa i vattnet och svalka mig! adjö!

När ska detta sluta?

När ska jag bli frisk egentligen? När jag äntligen blir frisk fårn det ena, jaa då är det klart att jag blir sjuk i nåt annat. Sitter just nu med rinnande näsa och småhosta. Hallå, det här är den värsta sjukperiod i mitt liv. Och i helt fel tid också. Adjö!

Detta väder..

...är helt underbart! Det är strålande sol idag med, vilket betyder plugg på balkongen i eftermiddag. Det är så himla svårt att plugga till programmerignstentan, man vet knappt vad det är man ska plugga på. Känns så konstigt att ha en skriftlig tenta i programmering, onödigt liksom. Sitter i soffan och vaknar till nu. Den här medicinen jag äter måste vara jättestark för jag blir helt seg och trött. Men nu är det bara fem dagar kvar på den kuren så vi får hoppas att det blir bättre då. Nu kom Johan hem! Adjö!


Filmtajm :)

Efter en hård dag på balkongen med plugg ska jag hoppa in i duschen och vänta på att filmen jag ska se finns på min dator. Tänkte se På smällen, nån som sett den? Den är nog lite rolig tror jag. Inte långt kvar nu, tisdag är det min sista tenta, sen är det sommar! Wohooo :) Adjö!

Mycket sömn, varför?

Hur kan jag vara så trött och sova så mycket? I morse vaknade jag vid halv åtta med huvudvärk och var jättetrött. Tog en alvedon och somnade om. Jag lyckades sov till halv elva, hallå vart är jag på väg nånstans? Sov ju typ 11 timmar i natt. Vad är det med min kropp? Jaa, man kan ju undra. Idag är det sommar på riktigt här. Såna här dagar längtar man hem till sommarstugan och allt. Men jag överlever! ska sätta mig på balkongen och plugga och äta lite melon, mums!

Förresten så AVSKYR jag att vara student med den mininininimala inkomst man har. Å andra sidan vet jag ju att slutet närmar sig och ett nytt bättre liv kommer :) Det ser jag fram emot! Adjö!


sommar sommar sommar

OH MY GOD!

Jag är så jävla trött, hur är det möjligt? Idag var jag in till skolan några timmar senare än planerat och fixade papper och sånt. Skönt att ha det gjort. Nej, nu ska jag ta tag i Johan så ska vi städa så kan jag lägga mig o sova sen. Adjö!

En seeeeg morgon.

Usch, idag hade jag huvudvärk och var allmänt vimmelkantig när jag vaknade. Min tidiga morgon i skolan blev förskjuten... i några timmar! ska göra mig i ordning nu och bege mig dit. fint väder idag med men med tunna tunna moln i kanterna. Dags att få något gjort, Adjö!

Nyduschad och redo för film :)

Precis kommen ur duschen och är nu redo för film. 9 månader visas på tv3, tror faktiskt inte att jag har sett den. Typ alla med Hugh Grant är ju okej att titta på iaf! haha. Imorgon blir det upp vid sju och till skolan för att se om det finns några klasskamrater där och sen ska jag skriva ut papper som kan bara bra att ha. Det är några stycken! Sommar sommar sommar! Adjö!


En skön dag!

Har suttit på balkongen och läst och solat ändå tills nu. SÅÅ SKÖNT! Nu känner jag mig redo att hugga tag i tenta nr 2. Efter den så är det sommar! Haha, herregud detg var ju nyss september och flytt ner hit. Tiden går fort!

Nu ska jag käka något och kolla på Anna Skipper :) Sen är det duschen, man är ju inte den fräshaste precis efter en dag i solen! Adjö!

Äntligen en lugn dag!

Idag ska jag bara ta det lugnt, slappna av lite innan jag börjar plugga inför programmerignstentan. Det är jättefint väder ute så det blir nog en hel del tid som kommer spenderas på balkongen. I like! Jag är helt överlycklig över min nya kjol jag köpte igår. Egentligen inte mer speciell än någon annan men den kändes bara så JAG. Underbart :) Nu ska jag ta och röja upp lite här och kicka igång den här dagen! Adjö!

The first one done, one to go..

Japp, tentan gick förhoppningsvis bra. Kändes rätt så okej ändå under omständigheterna. Åkte in en sväng till stan, köpte en MYCKET fin kjol på indiska. Jaa, den kommer bli använd massor i sommar :) Ikväll ska jag bara slappa. Programmeringen får vänta tills imorgon! Sen är det tokplugg ända tills tisdag. Adjö!

BTW, jag är fortfarande döv på mitt vänsteröra. Väldigt irriterande!

Mindre än två timmar kvar..

.. och jag är INTE i form. Herregud, min kropp gör uppror mor allt och verkar ta upp varenda liten bakterie som finns överallt. Orka!? Hoppas hoppas jag klarar tenta och mår okej under den, vore skönt att slippa omtentan i augusti. Kanske ändå får tenta om programmeringen som jag har på tisdag? Jaja, nog om detta. Snart är tentorna gjorda och då kan man slappna av under större delen av sommaren i alla fall :) Sol, bad och alldeles underbart! Nu ska jag ladda, Adjö!


Augusti 2004, åren går ;)


Inte min dag, och inte heller min vecka.

Helt ärligt, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Först feber och förkylning i början av veckan och nu har min j*vla trumhinna gått sönder också. Och så är det tenta imorgon. Någon som har lagt en förbannelse över mig kanske? Såååå typiskt att det blir såhär, skit skit skit. Jaja, ska sätta mig och plugga igen, Adjö!


Bebis-Kola, sötnöt!


Jaa, vad ska jag säga?

Mitt jävla öra då. Somnade efter Eurovision (stackars Charlotte!) och hann sova en timme innan jag vaknade med SMÄRTA i örat. Vad exakt har jag gjort för att förtjäna allt detta innan tenta? Gud? Tog ett par timmar innan jag blev tillräckligt trött så jag kunde somna i alla fall. Vaknade nu och har som tur är inte lika ont, men det känns. Och jag är fortfarande helt döv på örat. Igår när vi kollade på Eurovision kan jag lova att volymen på TV:n var på lika högt som hos min halvdöva farmor! Johan tyckte väl det var lite jobbigt, men vad ska man göra om man inte hör? Nu ska jag käka frulle kolla klart på säsongsavslutningen av Greys Anatomy och sen ska jag plugga. Om jag itne måste åka in till sjukan förstås, då blir ordningen lite omvänd! Adjö!


Ny dag, nya tag

Har ont i mitt öra idag med, men jag har tagit alvedon så nu är det bara att tuta och köra. Ska vakna till en stund och sen är det plugg som gäller. Don't worry, be happy.


Skulle en sån här stå utanför min dörr skulle jag bli den lyckligaste i hela världen!

Stackars lilla Kola som kommer få stå ut med mig hela sommaren. Jag blir knäpp utan att ha henne o prata och gå ut med. Tack och lov att det sommar snart!

Vad är detta nu då?

Precis när jag blivit frisk så bröjar mitt öra krångla. Vaknade i natt och hade asont, ajaj. Ringde till vårdcentralen och fick åka till 11. Visade sig att jag hade någon infektion eller nåt och en blåsa på trumhinnan. Typiskt, just nu när man inte vill vara sjuk! Nu gick det massor med tid till det så nu ska resten av tiden läggas på plugg till tentan så jag förhoppningsvis klarar den. För övrigt så fick jag några tabletter som jag ska äta. De förstärker effekten av kaffe så man ska itne dricka kaffe för sent på eftermiddagen för då kan man inte somna. Sen blir man nervös och kan ha svårt att somna också. Toppen, jag har ju aldrig de problemen vanlligtvis innan en tenta eller så. Varför?? Adjö!

Wohoo, I still got it!

Var ute och sprang förut och sprang hela två varv i vårt motionsspår här! Helt otroligt. Jaa, då kan jag ju inte smita nästa gång det blir jobbigt för då vet jag att jag klarar det. Nu ska jag lägga mig, upp sju i morgon och fortsätta plugga. Adjö!

sol och plugg

Idag bleb vi klara med rapporten, puuh. Skönt att bli av med den, nu känns axlarna lite lättare! Håller just nu på att skriva ut de övningstentor tillhållf. kursen som finns. Nu är det allvar! Ska ta en paus lite senare och ta en promenad, man måste ju få skingra tankarna lite.

Hör och häpna: Idag ska Johan ut och springa! ;)

Adjö!

lite plugg gjort, mycket plugg kvar

Men det bränner så himlans mycket i mina ögon, är nog det sista som är kvar av min förkylning. Ska plugga lite till och dämpa det dåliga samvetet innan jag ska duscha och hoppa i sängen. Måste ju vänta på att mamma ska ringa också, vi har nog så att säga inte riktigt klippt navelsträngen än!
I helgen ska det tydligen bli kanonfint väder. Det är ju kul, om det nu inte bara vore så att jag är tvungen att sitta inne och plugga hela dagarna inför tentan. Å andra sidan kan jag nog unna mig lite sol på eftermiddagen om jag pluggar ordentligt på förmiddagen. Det blir nog bra iaf. Förstår inte riktigt hur J känner angående det här med sol, han säger hela tiden att det är för varmt. När blir det för varmt?? ALDRIG! haha. Jäjä. Tillbaka till plugget. Adjö!


Btw, jag har precis läst ut "Flickan som lekte med elden" och har börjat läsa en ny. "Smärtans barn" heter den. Började läsa den på bussen i morse och fick sluta flera gånger för jag mådde illa. Det handlar om könsstympning och att den existerar i Europa också. Författaren har också skrivit "En blomma i Afrikas öken" som handlar om könsstympning där och om hur hon har växt upp. Det är så hemskt att man knappt kan läsa boken men jag antar att det bara är att härda ut. Dessa böcker borde nog varenda människa läsa så att alla verkligen förstår att det faktiskt existerar i Sverige med.



lite friskare, lite piggare!

Idag känner jag mig bättre, väldigt skönt! Sitter just nu och pluggar, tenta på måndag så det är hög tid att ta tag i det. Känns rätt så okej faktiskt, inte helt hopplöst! Idag blev vi godkända på programmeringslabbarna också, bara helvetes-tentan kvar. Hela nästa vecka kommer alltså ägnas åt programmering. Kan ni se mig framför er sittandes som en programmerande nörd dagarna i ändå? Neej, det kan inte jag heller. DET ÄR SÅ TRÅKIGT!! Men sånt måste ju genomlidas det med. Just nu ser jag fram emot och fin och varm svensk sommar och en eventuell resa till Spanien kanske? Eller? Jaa, det tål att tänkas på men någonstans ska jag. Annars kanske en resa i vinter lockar? Det har jag ju velat i flera år, så det kanske man ska ta tag i istället. Jaa, livet har mycket att erbjuda, men man måste fixa det själv. Då lär man sig ju saker! Nehee, tillbaka till balkar och elementarfall. Låter det intressant?? :)
Adjö!


Nästan ett år sen, vill tillbaka NU!

Mycket sömn

guuud, inatt sov jag typ 11 timmar eller nåt. vilken tur att vi hade sovmorgon idag så jag kunde göra det med. vaknade inatt och mådde och fick klä på mig massa kläder innan jag kunde somna om. nu är jag bättre som tur är, men jag är ändå seg och har ont i halsen. men från och med nu är det plugg som gäller, två tentor på G! ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för skolan. Adjö!

på väg att bli sjuk?

usch, vaknade i natt och fick leta reda på alvedon. har känt mig så hängig idag, slappar framför Greys Anatomy nu. ska försöka sova en stund innan jag tar tag i plugget. har ju tenta snart så. men idag blev vi godkända på elmotoraxeln, weeeeii! Adjö!

Nu - sängen med nya ELLE :)

gick en sväng till hemköp förut och köpte halstabletter och nya ELLE som jag tänkte gotta mig i nu. Är sååå trött, tror jag är på väg att bli förkyld som sagt. Tidig kväll och massor med C-vitamin i morron hoppas jag ska göra susen! men nu sängen som sagt! Adjö!


trött, förmodligen på väg att bli förkyld.

Usch, är hur trött som helst fast att jag sovit massor i natt. Börjar få ont i halsen och det brukar ju vara ett tecken på att man är på väg att bli förkyld! Hoppas att det inte är så, med tentor som är på väg och allt.
Idag köpte jag nya gardiner till vardagsrummet, det blev jättebra! Ska bara sy upp dem, har bara nålat än så länge. Men det tar jag någon dag när jag behöver paus i pluggandet eller när tentorna är klara. Bra blev det iaf :)
Nu ska jag nog ta en promenad, behöver frisk luft. Johan har köpt GTA så jag antar att han kommer sitta naglad framför TV-spelet nu. Är det inte det ena är det det andra! Adjö!

Någon?

Hallå, det kostar 1700 tur o retur till aten i augusti! Nån som vill med? :)

Nu väntar jag på mor och mormor, sen är det tacpaj, mums! Adjöken.

En kort sväng blev en lång sväng..

På min dagliga promenad jag var på förut så var jag lite seg och trött och tänkte att jag skulle ta en kortare sväng än vanligt. Gick upp i ett elljusspår som jag tänkt gå upp i alla gånger jag har gått förbi det innan men har känt att "nää, jag vill gå där jag vet vart jag kommer". Idag var jag lite mer modig och tänkte att jag kan ju inte komma vilse liksom och skogen är ju därden är och jag måste ju hålla mig i den liksom.Så jag knatade upp där och gick och gick och gick. Gick förbi lite hus, nån fotbollsplan, korsade en väg och fortsatte att gå. Helt plötsligt är jag på HELT ANDRA SIDAN AV VART VI BOR! Hur är det möjligt??? och då är det lååååååångt att gå hem. Herregud, hur kan man ha så fel om vart man är? Som tur var (eftersom jag gått ett antal promenader här i området) så visste jag vart jag var och det var lååååångt hem som sagt. mamma ringde mitt i alltihop så det var ju bra, då kunde jag ju fördriva lite tid! Så idag fick jag mig en riktig långpromenad/springtur fast att det egentligen inte var tänkt så.

Nu är det dags för sängen, programmering HELA förmiddagen i morgon. I can't wait.
Adjöken fröken ;)

Weeei, rapport 95% klar!

Japp, idag har flitens låga brunnit hos oss! Vi är NÄSTAN klara med rapporten. Innehållsförteckning och sammanfattning ska göras men vi måste ju vänta tills på måndag och vi har tillverkat vår elmotoraxel innan vi kan fixa det. Känns hur skönt som helst :) den ena i vår grupp åker dock på semester till Turkey på lördag. Jaa, vissa har det bra och får ligga på stranden medan vi andra måste greja och dona med skolan ;) Nejdå, det går nog bra!
Ska försöka få till min banner här i bloggen, vill aldrig bli som jag vill. Hur svårt kan det vara? Sen plugg och promenad. På återseende! Adjöken.

Godmorgon!

En ny dag, härligt ;) Nej, skämt å sido. Idag har vi tvätdag, buhuu. Sånt måste ju hinnas med det med! Jag kan egentligen inte säga att jag tycker det är tråkigt. Och inte roligt heller. Det bara är liksom!
Godmorgon iallefall! Frukost, ja tack! Adjö!

Favvokväll :)

Just de, det är ju min favvokväll ikväll med. Barnmorskorna på TV! Tror det är sista avsnittet idag också, buhuu... Nu ska jag plugga, Adjö!

plugg var det här!

Japp, nu ska jag säta mig och plugga i ett par timmar och sen är det dags för den dagliga promenaden. Kollade precis på ett avsnitt av Gossip Girl, riktigt bra ju :)

You know you love me. XOXO gossip girl ;)

tröstkonsumtion? jag är väl för fan ingen mes!

Idag insåg jag det. Jag tror att jag tröstkonsumerar saker. Ungefär som andra tröstäter så tröstkonsumerar jag saker. Precis som jag gjorde i Oslo när allt inte riktigt var som det skulle. Nej, nu får det vara slut på såna här dumheter. Jag är väl ingen lite mes heller? Sluta upp med detta genast! Nu ska jag tänka både en och två gånger innan något planerat eller inte så fullt planerat köp. Dock så måste jag erkänna att denna månad, MAJ månad, har gått bra ur just den synvikeln. Det är gamla saker som kommer tillbaka. Tur att jag inser sånt här själv så jag slipper betala ännu mer för att gå till en psykolog som ändå säger samma saker som jag just insett. Dags för mat, pasta med någon svampsås tror jag det blir.

rapportskrivning, åh så kul!

Sitter och dkriver rapport för fullt just nu. Eller, jag har just tagit 5 minuter! :) Imorse när jag åt frukost susade jag in på H&M och såg dessa väldigt fina klänningar. Och gissa vad de kostar? 49.50 kr. De kommer nog få komma hem till mig när nästa CSN kommer. Hallå, jag hoppar lugnt över två luncher för deras skull ;)


havregrynsgröt

Jaa, det tänkte jag börja käka på morgonen nu igen! Det är ju gott, nyttigt och himla billigt ;) Snart skola igen. Ska in nu till halv nio och skriva rapport och förhoppningsvis få den nästan helt klar. Känns bra att kunna bocka av en sak efter en annan som ska vara gjord nu innan sommaren. Då känner man sig lite närmare ledighet! Det är ju inte långt kvar nämligen....... Adjö!

Photoshop!

Weeii, har Photoshop :) MEN jag är usel på programmet så när skolan är klar så kommer nog en hel del tid ägnas åt det. Tips någon? Har också börjat lära mig lite hur man ändrar och har sig i bloggen. Vad gör man inte när man är trött på programmering?? ;) Nej, nu duschen. Adjö!

"du är vad du äter"

Det blev en springtur trots allt :) Det var hur skönt som helst, puuh.. Kollar just nu på "du är vad du äter". Snacka om att inte bara ljuga för sig själv utan får Skipper också, haha. Jaja, ska det hända nåt här i livet så får man fixa det själv. Det är inte någon annan som gör saker åt dig, det är du själv. PUNKT. Adjöken!


sitter här fortfarande...

Japp, har iaf bestämt mig för att det blir en springtur idag istället för promenad. Hur långt orkar jag? Hmm... Sitter återigen och drömmer mig bort på ressidor, när blir det min tur? "När jag blir stor ska jag ha ett jobb där jag tjänar pengar. Då ska jag resa". Jag och Johan pratade om vad vi skulle göra om vi vann 135 miljoner kronor. Vi hade helt olika saker i huvudet!

Josephine
resa resa resa (över hela världen och helst tio ggr till varje ställe)
skänka pengar till välgörenhetsorganisationer och kanske starta någon fond som skulle behövas
betala av studielån och ev. andra lån
investera resten

Johan
köpa en ny assnygg bil
investera resten

Jag antar att han även skulle betala av ev. lån men det sa han ingen om! Ganska olika eller hur, haha? Neeej, nu ska jag fortsätta här. Adjöken!



Plugg plugg plugg, tar det aldrig slut?

Jaaa, sitter här fast att jag egentligen borde sätta mig och plugga. Men jag måste ju få ha lite ledigt också, annars orkar man ju inte! Lämnade in CNC-programmet och robot-programmet idag med och hoppas det blir godkänt. Vi har uppkörning för elmotoraxeln redan på måndag och sen är det klart :) Vi ska börja skriva rapporten i morgon så vi ska ses redan vid halv nio så har vi hela förmiddagen på oss, skönt att få den delen ur världen iaf! Haha, vilket skämt det var idag på programmering, fattade INGENTING! vi satt i två timmar och skrev typ tre rader eller så. Hur är det möjligt att man ska lära sig sånt? Omöjligt och väldigt tråkigt. Nee, nu ska jag slöa lite här vid datorn en stund och sen ska jag plugga. Och så måste jag hinna med min dagliga promenad på ca en timme också! Kanske till och med ska springa idag?? Vem vet? jaja, vi får se. Adjöken Fröken!

Kyligt!

Idag är det ordentligt mycket kyligare ute än de senaste dagarna! Känns rätt så okej ändå ju, då får man kanske lite skolarbete gjort, hehe. Ska käka frukost, vilken i sig ska avnjutas framför ett Gossip Girl avsnitt. Finns det någon bättre serie just nu?? Sen dag idag, ända till fem. Å andra sidan så är det ju inte så långt kvar innan det blir sommarlov! Eller sommarjobb rättare sagt. Oj, jag måste komma ihåg att göra eftersändning av posten i sommar. Adjö!

Cashmere Maffia

Alltid lika skönt o slötitta på på måndagarna :) har precis varit ute och gått en redig sväng, skönt! Lite drygt en timme i ordentligt tempo. Nu är det dock dags för lite kvällsmat. Imorgon börjar jag inte förrän 10.30, wohooo! Meeeen, (det finns alltid men i denna värld) så går jag ju också till 17.00. Nu ropar min mage efter mat, Adjö!

God kväll, folkens!

Jahopp, idag har jag hunnit med mer än jag trodde :) Diskat vårt berg med glas sen helgen, samt lite sånt som tillkommit. Handlat lite nya blommor, så nu är det fint tills på fredag :) Dammsugit hela lägenheten och moppat av golvet i köket. Pluggat (JA, det är sant!). Och nu ska jag ta en promix. Adjö!

♥Joshua Radin

Bilder från helgen!




En bild säger mer än tusen ord!
ENJOY!

Skola, suck..

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Men jag slutar redan 12.15, skönt! Helgen har vart kanonkul, full rulle hela tiden :)

När jag sitter på bussen och inte har nåt att läsa eller så så börjar jag alltid att fundera och grubbla över samma sak. Samma som jag grubblade över för några månader sen. Varför håller jag på såhär? Sitter och suktar efter att resa till mitt drömparadis, jag blir ju inte gladare precis. Nej, jag måste sluta, det här är inge kul.

Nu ska jag kila, Adjö!


Vårsooool :)

Har suttit i solen hela eftermiddagen, hur skönt som helst. Man känner verkligen att solen tar, så nu kommer jag vara jättebrun på framsidan och kritvit på ryggen, haha! Men vad ska man göra när man bara kan sola framsidan typ på sin balkong? En stund till i solen, sen är det dags för långpromenix :) Då du Kola, då skulle du varit här och följt med matte! Ciao!

Programmering is the shit!

Yes, nu sitter jag här igen och ska programmera, weeii det är verkligen inte min grej! Men jag är snart klar med labb 4 och då är det bara en kvar :) Idag är det lika fint väder som igår, väldigt skönt. Blir nog en eftermiddag på balkongen idag med, dock måste lite hållf. göras först!

S: Det vore jättetrevligt att komma då, självklart :) Hehe, ja vi umgicks ju en del när vi var små, sen gjorde nog ålderna att man gled isär! Men nu börjar man komma ifatt igen :)

Imorgon blir det spännande att se om våra kära pojkar kommer hitta hit till oss i storstaden , lite fundersam blir jag allt. Det löser sig hoppas jag :) Jaja, dags att köra igång med pluggandet kanske? Ciao!

Fredag :)

Yeey, idag är det äntligen fredag :) Hur skönt som helst. Och idag ska jag faktiskt ta mig i kragen och åka in tills skolan, inte helt vanligt för mig en fredag faktiskt. Brukar göra den här lektionen på nån annan dag i veckan, men idag kände jag att det är rätt skönt att komma upp på morgonen, jag är ju ändå bara i skolan tills lunch :) Men nu är det dags att göra mig i ordning och käka frulle och dricka mitt makalöst goda starka kaffe, finally är det tillbaka i vårt skafferi, inet mer Svensson-kaffe. MUMS! Ciao!

Idag har jag varit duktig!

Tre varv i spåret, solat på balkongen, städat, tvättat, ja massor med saker har jag hunnit med. Hur skönt som helst! På lördag kommer boysen hit och hälsar på, en kväll på Sticky Fingers antar jag att det blir. Nehee, ska man hoppa in i duschen kanske, är ju inte den fräshaste i världen just nu, hehe. Ett par bilder från promenaden kan jag bjussa på. Ciao!



Ursäkta kvalitén, de är tagna med mobilkamera :)

Tvätta, sen promenad!

Nu ska jag rusa ner till tvättstugan och sen är den en promenad som gäller :) Nu är det motion varje dag och bara nyttigheter! Annars kan man ju inte promenera runt på stranden i sommar! haha. Jäjä, så här skönt hade jag det nu i eftermiddag. Ciao!



Tunisien någon?

Någon som vart i Tunisien och tycker det var okej? Är sugen på att åka dit, men dessvärre så vill inte min bättre hälft det. För mycket värme och för mycket araber i Egypten så han är nog mättad med sånt en lång tid framöver kan jag tänka mig, hehe :) Jag vill åka till något roligt lite spännande ställe som inte kostar en förmögenhet (student=taskig ekonomi) där det inte är svenska menyer på alla restauranger och svenska caféer. Något där man känner att man ABSOLUT inte är i Sverige. Det värsta är att de flesta ställen som är såna är typ långresor, men de får jag ta när jag är färdigutbildad och tjänar massor med pengar ;) Då ni, då ska jag lägga vartenda öre jag får över på skojiga resor, det bästa som finns!

BTW, sitter o solar på balkongen nu, VÄLDANS SKÖNT :) Ciao!

Torsdag är lika med städdag!

Japp, idag är det städdag, Johans förslag. Han tycker att det är så tråkigt att städa att han vill ha en städdag så att det verkligen blir gjort. Jag vill hellre städa när man blir sugen, för ibland blir man ju faktiskt det! Även om det kanske inte är varje dag :P Tänkte i varje fall köra igång nu så jag är klar tills solen kommer till vår balkong för det är där ni hittar mig efter fyra, haha :) Har inhandlat vindruvor och mineralvatten att götta mig med, nice! Nehee, en till update senare kanske? Ciao!

Vakna med the voice :)

Det är faktiskt rätt skönt att sätta på TV:n och lyssna lite när man dricker kaffe såhär på morgonen och vaknar till! Även fast jag egentligen inte lyssnar på den musiken annars. Men den är liksom sån här skön bakgrundsmusik, typ pysselmusik :)
I eftermiddag ska jag nog ta och sy i ordning kjolen jag köpte när jag var hemma, den kommer bli kanon :) LILA, med hög midja. Ska sy upp den och in den lite grann! Måste bara köpa träd i rätt färg, på vägen hem från skolan kanske? Det är i alla fall en Twist and Tango kjol om jag inte minns fel!
Ska pallra mig iväg till skolan snart, känns rätt så okej ändå om man tänker bort programmeringen. Igår var vi väldigt effektiva i min projektgrupp och fick hela CNC-programmet gjort vilket kändes helt wonderful! Idag ska jag ta med mig datorn och så ska vi kräva lite hjälp med Robot-programmet eftersom vi fattar NADA. Och då är det tur att det finns någon att fråga :)
Idag när väckaklockan ringde så var jag PIGG, hörde du det mor? Öppnade ögonen och sneglade mot fönstret som var öppet och såg en stripa med BLÅ HIMMEL, nice tänkte jag och gick upp. Alltså, klockan sju på morgonen var det sol och inte ett endast moln på himmelen! Hur glad blir man itne då? Lunch på kajen idag med, Jajemän :) Nee, nu får jag ta och lägga på en rem här, Ciao!

Värre än en tjej för fasiken!

Herregud, idag åkte vi in till stan och skulle köpa jeans till Johan. Det var mycket lättare sagt än gjort kan jag lova! Vi var runt i några olika affärer och sen tillbaka igen, men tillslut hittade vi ett par som satt som ett smäck :) Men jag får väl erkänna att jag nog är kräsnare än Johan med hur hans jeans ska vara och sitta, haha. Så jag tar på mig lite av skulden att det tog så lång tid med!

Idag har det varit så sjukt fint väder, som en riktig sommardag! Vi köpte glass i skolan och satt på kajen och käkade lunch medan man njöt av lukten från havet, härligt :) Nu är det dags att plocka ordning lite här i vår stoooora skolåda och brunga lite ordning i den annars så röriga vardagen! Sen klockan nio sitter jag som vanligt bänkad framför ettan, Jajemän! Ciao!

trötter

Idag är jag trött trött trött! Fast egentligen så borde jag inte vara det, så mycket som jag har sovit. Eftertrött kanske, men efter vad??
Lagar just nu mat, kyckling i currygryta och ris, mums! Upptäckte att mina matlådor var slut och fick hosta fram lite pengar i skolan idag för att köpa en sallad. Sånt känns hårt! Jag är inte helt  nöjd med att vara student och ha kass ekonomi, men jag får väl trösta mig med att jag vet att det vänder :) nej, nu kallar maten. Ciao!

Åh, gyllene morgon!

solen fösöker sippra fram mellan molnen idag och ibland så lyckas den faktiskt! Skönt. Idag sov jag återigen typ 9-10 timmar, konstigt! Jag känner mig inte ett dugg piggare. Det är kanske för att sommaren närmar sig och man är lite halvtrött på programmering vid det här laget. Igår fick jag med mig Johan ut på promenad i en timme, MIRAKEL KAN SKE! Det var jättefint väder och folk spelade fotboll, promenerade och pysslade vid sina kolonilotter. Sen så gick vi förbi ett ställe som är som Hembygdsgården i Askersund med massor med djur och sånt, fast de hade tagit kväller redan och gått in i stallarna. Det känns himla skönt att veta att det finns lite söta djur där mitt i denna ghetto-betong! Fast vi trivs i vår lägenhet och det är ju bra :) Nu är det dags för frukost. Och sen måste jag bädda. Jag och Johan har en regel (fast det är nog jag som skapat den) att det som går upp ur sängen sist bäddar. Han tycker det är skit eftersom han i de allra flesta fall går upp sist och då tycker han att det är orättvist. Men hallå, då har  ju jag redan kokat kaffe till exempel så han också får lite på morgonen. Men som sagt, idag var det jag som gick upp sist och det är min tur :) Ciao!

Kors i taket!

Nu var det himla längesen jag skrev något här! Har varit hemma och varit ledig från dator och plugg :) Men nu är det bara att ge sig på det igen, sitter nämligen på balkongen och pluggar! Ska ta en liten paus och läsa lite i min bok tänkte jag. Sånt här väder kan det vara jämt.

Jag hade mycket kläder med mig hem, MEN om det är möjligt så hade jag faktiskt ännu mer med mig tillbaka till Götet! Tänka sig hur det kan gå, haha.

RSS 2.0