Noll

om jag förlorar dig
så förlorar jag synen
om jag förlorar dig
då har jag ingenting kvar
förlåt mig men du är allt jag har

Typiskt alltså...

Det ena paret av de två jenas jag köpte var trasiga! De hade spruckit i en söm, så imorgon hoppas jag att jag hinner iväg så jag kan byta dom. Man blir så trött när det blir så, men man får väl skylla sig själv litegrann också om man inte kollar lite noggrannare.

Nu har jag bara dammsugning kvar, skönt! Just det, jag ska duscha också. Klockan nio tänkte jag kolla på Bridget Jones, det är ju en riktig fell good-film! Vi hade ingen produktmodellering imorgon så jag läser det i morgon i stället. Det är ju trots allt söndag idag ;)

Jag lyssnar fortfarande på Amos Lee och njuter. Underbart, åh så underbart!


tvättSÖNDAG!

Mm, håller på och tvättar för fullt nu. Det behövdes för alla sköna trosor och alla bra kläder låg i tvättkorgen. Var inne i stan förut och hittade faktiskt jeans, och lite till såklart. Det blev kanonfint väder, riktiga vårkänslor infann sig! Det var väldigt nice :) Tänkte mest tipsa om en bra artist, riktig mysmusik. Han heter Amos Lee och typ alla låtar är underbara! LYSSNA LYSSNA!

Oh crap, vi börjar halv nio i morgon. Det hade jag INTE räknat med. Så kan det vara! Adjöken sa fröken.


Lite bilder från lördagen!

Redan söndag!

Ojoj, tiden går verkligen fort när man har roligt. Får väl fortsätta uppdatera er om veckan som som varit då! I onsdags sov Ida här och vi lagade världens lyxmiddag, jättepasta med köttfärssås. Lite efterrätt till det med, kokosbollar :) Underbart gott! Vi kollade också på Wall-E som vi blivit tipsade om, den skulle vara jättemysig och gullig men vi blev nog lite besvikna tror jag. Den var lite skum och den utspelade sig i rymden. Och den var ju tecknad också! Lite söt var den allt, men jag hade faktiskt överlevt även om jag inte sett den.

På torsdagen var vi lediga så vi åt långfrukost och kollade på Sex and the city och bara slappade. Vi insåg att vi var tvungna att göra förberedelseuppgifterna till Ellabben som var i fredags så vi samlade lite krafter och fick det gjort, väldigt skönt! Efter det hade vi inte så mycket att göra, det var i princip bara CAD vi kunde göra men då var vi tvungna att åka till skolan så vi beslutade oss för att åka in till stan i stället. Tänkte köpa ett par jeans, men jag tappade tålamodet ganska fort, haha. Hatar att prova jeans, inga som passar! Så Ida åkte och träffade en av sina kompisar och jag åkte hem och hade tänkt plugga lite grann, men det blev matlagning, lite mer Sex and the city och en väldigt sen kväll.. Tack tack säger jag till Ida som också ville ses lite senare i skolan på fredagen, nämligen vid tio. Ingen skada skedd då liksom!

På fredagen sågs vi tio i skolan och skulle rita CAD. Jag och Ida insåg ganska snart att vi hade lite kommunikationsproblem, den ena sa en sak och den andra en annan och så satt vi där och bara tittade. Haha, så kan det gå! Men vi lyckades ju faktiskt åstadkomma en hel del på vårt väldesignade hålslag, inte illa pinkat :) Sen hade vi Ellabben och blev faktiskt kalra först (!) vilket var hur skönt som helst. Då hann vi gott och väl iväg till fysiken för att träna AfroPowerDance! Yes :) Det var jätteroligt, verkligen! man skulle låtsas att man var var på savannen, hur mysigt är inte det?? Och jag tänkte efter passet att jag nog inte får någon träningsvärk, men neej, korvarna på ryggen är stenhårda och gör ont. Så visst tog det ändå! Sen bar det av på en liten utflykt som var kall men rätt rolig, mer kan jag nog inte säga!

Igår var det melodifestival och även myskväll här i Josephines mansion! In till stan först för att hitta ett par jeans eftersom det inte lyckades sist. Hittade ett par byxor i vart fall, men det var inte direkt såna jag tänkt mig. Dom var dock billiga så jag ska väl inte klaga! Sen kom Fredrik in till stan när jag och Ida gick in i väggen, vi skulle nämligen leta reda på lite surprise-saker till kommande party. Såklart så stängde ju Buttericks precis när vi kom dit, men det löste sig i alla fall som tur var. När det var fixat gick vi och handlade mat till kvällen, det skulle bli tre-rätters! Kräftor, kyckling med mango-chutney och hembakade semlor till efterrätt! Mums :) Mackan och Bea kom vid sju-tiden och gjorde oss sällskap. En mycket trevlig kväll kan man sammanfatta det hela!

En väldigt händelserik vecka med andra ord. Skoj skoj! Nu ska jag göra mig i ordning lite och sen får vi se vad jag hittar på. Vill VERKLIGEN hitta ett par jeans, hur svårt kan det vara egentligen? Just det, igår snöade det som tusan men idag är det 4 plusgrader och blask. Göteborg i ett nötskal! Nej, nu ska jag sätta igång här. Ciao!

Thank God it's friday!

Oj, så fort veckan har gått! Helt otroligt. Hoppas verkligen inte att livet bara svischar på i denna fart, då hinner man inte ens med hälften man vill göra väl?! Nej, en lite lägre växel NU tack!

Kalaset i tisdags var mysigt med god mat, tre-rätters! Lite tjejsnack tillkom såklart också :) Vid tio-tiden bar det av till Floda där det blev ännu mer fix och snack innan vi till slut somnade. Var död när klockan ringde, men återhämtade mig så fort jag fått i mig lite kaffe! Både jag och Ida märkte av att vi var trötta i skolan, gnällde, blev irriterade och skrattade om vartannat. Skönt att båda var likadana, ingen behövde bry sig liksom!

I onsdags var det också premiär för mig på fysiken, tjohoo! Det blev ett pass med Step-up som var lite enformigt, men ändå okej. Skönt att komma igång i vart fall! Idag ska jag dit igen, rutiner är bra :)

Nej, mer uppdatering ikväll, måste borsta gaddarna och rusa till spårvagnen. Vi skulle ses vid tio i skolan så det börjar blir brådis, har ju inte ens packat träningskläder! Ciao.



Update

Tittade precis ut genom fönstret och det VRÄKER ner snö! I Göteborg, vad är det dom händer egentligen?? Nej, detta gillar jag inte.

Min första natt i Floda!

Usch, idag var jag dödstrött när jag vaknade! Sådär så man nästan känner sig sjuk. Men det är ju bara att ta tag i sig själv och pallra sig halvt sovandes till badrummet och tvätta ansiktet så man vaknar till lite, och sätta på detta goda morgonkaffe som man nästan inte klarar sig utan! Har gjort mig i ordning nu och sitter och äter frukost.

Idag ska vi tjejer hem till Tina och äta middag, hon fyllde år igår! Grattis grattis. Så i natt ska jag spendera natten i Floda, närmare bestämt i Idas mansion! Så det blir trevligt som bara den. Förutom en tidig morgon (klockan sex närmare bestämt) men överlever hon så måste ju jag överleva ;) Så med mig till skolan har jag med mig mina vanliga skolsaker, en väska med kläder tills i morgon OCH en väska med träningskläder. Mycket att bära, tur att man är stark! Haha.

Idag ska vi på studiebesök på Karlsson Modellsnickeri (om jag inte minns fel), så det blir ju roligt att göra något annat än att sitta och lyssna på föreläsning. Fast vi har Elföreläsning först nu på morgonen. Sömnpiller, i alla fall i den salen där det är sämst luft.

Nu ska jag äta upp min frukost! Adjö.

Good morning sunshine!

Fast idag är det i och för sig ingen sol, men jag är på rätt bra humör ändå! Börjar inte förrän halv elva, vilket är jätteskönt. Vaknade till och med innan klockan ringde idag och kände mig hyffsat pigg. Hur skönt är inte det? Så nu har jag lite tid att slösa innan jag ska till spårvagnen :)

Idag ska vi ha något slags seminarium i produktmodelleringen. Läst alla artiklar (eller skummade snarare) igår, men de gjorde mig nog inte så mycket klokare. De var lite flummiga kändes det som! Får nog sätta mig ner någon dag och ta tag i det på riktigt, kände inte direkt för det igår om jag ska vara ärlig. Vi ska sitta kvar efter skolan idag också och räkna el så vi får hoppas att min och Idas motivation är LITE högre denna måndag!


Imorgon ska vi tjejer ha födelsedagsmiddag, det blir trevligt! Ska sova kvar i Floda då, så det blir trevligt :) Det känns som om det är massor med saker som händer i veckan men för tillfället kommer jag inte på så mycket. Konstigt! Haha. Jo, jag ska ju börja träna på Fysiken också! Och så ska jag ut och springa idag. Jag gillar att ha saker att göra och saker att se fram emot, det är bra det :)

Nej, nu ska jag fixa i ordning det sista här. Adjö :)


 

Feel my heat takin you higher, burn with me, heavens on fire
Paint the sky with desire, angel fly, heavens on fire

En alldeles för sen kväll.

Måste verkligen lägga mig och sova nu, alldeles för sent! Vart tar tiden vägen? Sitter och lyssnar på mysmusik nu och tankar snurrar i mitt huvud. Weird!

Imorgon är en ny vecka och jag måste försöka få tillbaka motivation och effektivitet genast. Får se hur det lyckas. Ska börja träna i veckan nu också hade jag tänkt. Vore ju bra att ha lite roliga träningspass att se fram emot, alltid uppiggande!

Nej, nu MÅSTE jag sova. I alla fall lägga mig i sängen! Sov ju trots allt tio timmar i natt så det är kanske inte så konstigt att jag för en gångs skulle orkar hålla mig vaken. Night!

Önskelista, det börjar ju trots allt dra ihop sig!

Har egentligen än så länge bara två saker som jag önskar mig, vilket är 
 
♥ högtalare till datorn

♥ en extern hårddisk

jag har ju faktiskt fått i ordning här i lägenheten nu och det är ju inget som behövs mer än detta! Så lite bättre ljud när jag lyssnar på musik och lite extra lagringsutrymme/backup är det som står högst upp på listan :)



God morgon söndag!

Steg upp ur sängen för 40 minuter sen och sitter nu här i soffan och dricker kaffe. Mys! Idag är jag mycket piggare, har ju trots allt sovit 10 timmar :) Haha. Det behövdes kan jag säga! Idag är det massor med saker som ska göras känns det som. Städa, plocka i ordning alla grejer som hamnat här och var, få lite luft och handla, laga mat, läsa produktmodellering. Sen är det säkert en hel del andra saker med som kommer efter hand. Fast det känns skönt att ha saker att göra, man kan ju lyssna på musik och sjunga för full hals. Det är jättebra att ingen hör då ju, hehe ;)

Gaah, igår kväll började jag få ont i nacken och det är inte precis bättre idag. Någon som vill komma och klämma bort det onda ;) Haha. Nu är det dags att starta denna söndag! Ciao.

The wrestler

Kom hem från bion för en halvtimme sen, är lite småtrött. Filmen var faktiskt väldigt sevärd, fast tragisk och med ett abrupt slut! Så den kan ni se om ni gillar wrestling och muskler ;) Det tråkiga var att det var så sjukt mycket folk när vi kom så vi inte hann köpa dricka eller popcorn, buhu. Fast det var tur att det var denna dag ändå för sådär jättesugen på mat och sånt är jag ju inte kan jag erkänna! haha. Nej, nu måste jag nog gå och lägga mig innan jag somnar med datorn i knät sittandes i soffan med tv:n på! Inte bra så att säga. Godnatt folkens!


Segast i världen.

Jisses, vad seg jag är idag. Det blev en kanonkväll som blev bra trots att jag hade höga förväntningar! Så det var ju tur det :) Idag har jag inte fått mycket gjort, är sååå seg och trött. Kände att jag behövde få lite luft så jag duschade och gick ut en sväng och bort till Kvibergs marknad. Det var premiär för mig och det kändes som när man är i Turkiet eller Egypten och handlar frukt och mat och kläder, jättemysigt! Köpte lite frukt och en pepsi för jag var SÅ sötsugen. Så nu har jag ätit lite mat och legat i soffan och kollat på nya avsnittet av Greys anatomy, hur skönt som helst. Det enda jobbiga är att jag måste städa i ordning lite här, men jag har noll energi. Men det är ju en dag i morgon också!

Ikväll ska vi på bio, fyra vänner bland alla par förmodligen! Det var jättemycket fullbokat så det blev The wrestler som vi ska se. Det är kanske inte mer än rättvist att det blev en killfilm denna gång eftersom vi tjejer valde Patrik 1,5 sist!

Nej, nu ska jag sova en stund, annars kommer jag väl somna på bion och det är INTE okej! Tjingeling.





Just det, jag och Ida åkte Älvsnabben över till Lilla bommen igår för det var så fint väder. Vi satt i solen och väntade på båten, hur skönt som helst! På båten stod vi längst bak och kom på att vi givetvis måste ta kort, men så kom det en snubbe och klev rakt framför kameran (som vi hade på självutlösar funktion) såklart. Det blev lite pinsamt för jag och Ida stod ju och posade och väntade på att kameran skulle ta kort så.. haha! Men vi fick till ett kort tillslut ändå!




Mys :)

Nu är det kväller.

Kalaset var mysigt och tårtorna var goda. Tack tack! Ida gjorde en kladdkaka som vi smetade på grädde med mosade hallon på, den blev succé och jag tror till och med den vann ;)

Imorgon fortsätter alltså kalaset, fast då med lite dricka och party istället! Det blir kanon :) Jag ska ta mitt pick och pack och följa med Ida hem efter skolan imorgon. Hon ska nämligen åka bort på lördag morgon och är stressad till tänderna över allt detta så då tänkte jag göra henne lite sällskap. Det är ju inge roligt att sitta på varsitt ställe och göra sig i ordning. Nu kan jag ju dessutom hjälpa till och laga lite mat och så. Alltid trevligt! På lördag hoppas jag att det blir filmkväll, men några galningar ville gå ut då med. Orka? Än så länge är vi bara två som vill kolla på film, men jag tror fler hänger på när det vaknar på lördag morgon och mår dålig! Hihi.

Ska packa min väska nu med alla saker tills imorgon, samt receptet på tacopaj, icke att förglömmas. Sen är det ju faktiskt dags för sängen om man ska orka dansa natten lång! Jag är laddad :) Godnatt världen..

Sometimes love can come and pass you by
While you're busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands
Baby you got to understand


Kul att städa?

Har precis dammsugit och kom på mig själv med att jag tyckte att det var rätt så kul på nåt sätt. Kanske för att jag gillar min myslägenhet och då också gillar att hålla ordning och så? Skrattade lite för mig själv i vart fall!

Här i Göteborg är det strålande sol och nästan som vår! Gick ut för att kasta sopor nyss och fick en sån där härlig lyckokänsla man alltid får när det är vår, oavsett om man är lycklig eller inte. Mysigt :) Ida är på väg in nu så snart är det igång med allvar och plugg ett par timmar innan vi får avsluta dagen med tårta, mums!


Sånt här fint väder har vi idag! Bilden är tagen från mitt fönster.

Plugg och tårtkalas!

Har just kollat på ett avsnitt av Greys anatomy och druckit kaffe. Skönt att vakna till på det sättet utan att få dåligt samvete på grund av saker som måste göras! Ida kommer efter lunch så då blir det matlagning och plugg. Skönt att plugga hemma faktiskt, nu när vi blivit så supereffektiva! Haha. Vid sex ska vi åka till Rickard för han fyller nämligen år idag, så då blir det till att umgås och äta tårta, inte helt fel en vanlig torsdag precis (IDAG är det torsdag i vart fall!). Imorgon firar vi vidare och ska gå ut och partaja och dansa natten lång, som jag har längtat! Det är lite jobbigt när man har världens förväntningar för det är oftast då som det blir pannkaka av allt. Fast det blir ju ändå vad man gör det till, det får man tänka på! Nu ska jag bädda sänge och greja lite här hemma. Ni skulle bli väldigt imponerade över hur välstädat och fint jag har det i min lägenhet! Antar att ingen skulle trott det efter att man tittat in i mitt rum på Väderkvarnsgatan i Askersund :) Men här är det så fint så! Ha en trevlig dag!


Semester, sol och bad. Skulle inte sitta helt fel!

Jag och Ida är grymmast!

Idag hade vi som sagt El-övning på morgonen, men redan strax innan tio bestämde Ida och jag oss för att göra CAD istället resten av dagen och räkna el hos mig i morgon. Igår när vi slutade rita CAD var det ju helt åt fanders och allt kändes bara jobbigt! Men idag slog vi våra kloka hjärnor ihop och har nu gjort klart alla delar :) Hur bra är inte det?? Så idag kan jag vila upp mig lite och ta lite sovmorgon imorgon. Jag somnade ju så sent igår så det är välbehövligt! Måste nog ändå börja läsa i Produktmodellerings-kompendiet, lika bra att ta tag i det känns det som. Hur som helst så känns det SÅ skönt! Man kan ju lugnt konstatera att jag och Ida är grymmast :)


Så fel det kan ...

Lilla söta Jennie påpekade så sött att jag skrev tvättorsdag när det faktiskt var tisdag igår, tack för att du upplysde mig kära vän ;) Tvättorsdag kändes på något sätt lättare att skriva än tvättisdag så det var därför det blev som det blev! Haha.

Denna ONSDAG har vi bara en övningslektion i El nu på morgonen som jag alldeles snart ska bege mig till. Sedan är det inga lektioner utan bara lektionsbefriad tid! Tur för mig för jag är så fruktansvärt trött, råkade visst somna alldeles för sent igår. Så kan det gå när man trodde att det var torsdag :)

Ända sen Åre så har jag haft ont i halsen, mest på morgonen och kvällen. Men igår kväll kände jag att det började sticka i ögonen (inte av trötthet faktiskt!) och klia i näsan och så nyste jag en massa. Så jag gjorde som mamma brukar göra, jag överdoserade echinagard! Idag känns det faktiskt bättre, förutom halsen dårå. Hur kan man ha ont i den så länge utan att vara förkyld, vad är det då för fel egentligen? Väldigt skumt.

Dags att dricka upp kaffet och äta upp frullen! Ha en trevlig dag :)

Städ- och tvättorsdag!

Yes, idag var det dags att tvätta. Jag förstår inte hur tvättkorgen kan bli full så fort, känns ju som om jag nyss tvättade ett helt lass. Konstigt! dags att städa lite i badrummet också och ordna till det lite grann. Några kort KANSKE kommer upp, så att ni får se vad jag kommer hem till om dagarna.

Idag ringde också min farbror Christer för att meddela att han var i Göteborg över dagen. Han hjälpte tydligen till på Charm, Chalmers arbetsmarknadsdagar, och undrade om jag skulle dit så vi kanske kunde ses. Tyvärr hann jag inte det, för han skulle åka vid två, tre-tiden nångång och vi hade saker att göra. Vi bestämde i alla fall att vi MÅSTE styra upp och ses för det är ju trots allt inte så himla långt mellan Helsingborg och Götebog! Men det var kul att prata med honom, det var ju ett tag sen!

Jag och Ida satt och cadade lite grann på eftermiddagen, och blev helt galna på det jäkla CAD-programmet som inte alls gjorde som vi ville, utan mest gjorde på sitt egna sätt. Väldigt frustrerande! Och så förstår vi inte hur i hela friden man ska hinna med allting i kursen, speciellt inte eftersom man har ett enda lektionstillfälle där man kan ställa frågor om man har problem. Det finns ju liksom ingen lärobok så vi måste sitta och leka oss fram till rätt sätt och det tar ju sån jäkla tid! Och väldigt ofta kommer vi ju inte fram till hur saker ska göras heller och om det inte finns någon att fråga, vad gör man då? Alla delar till en matberedare ska vara klara på fredag för att vi ska kunna montera ihop den och testköra den i datorn, men vi måste ju ha hjälp med vad vi ska göra, helst typ nu! Jag hade verkligen inte klagat om detta varit slutuppgiften, men nej vi har ju en hel stor uppgift till som han ska presentera på fredag som vi ska göra. Och detta är inte det enda i denna kursen, vi har ju nämligen en tenta också. Ett helt kompendium ska läsas som har att göra med det som alla olika gästföreläsare har pratat om, olika sätt att presentera modeller samt tillverkningssätt. Ujuj, ibland känner man sig liten!

Nej, nu måste jag sätta igång och greja så att jag hinner lite innan första tvätten är klar om 30 minuter! Ciao!


Åre, den finaste dagen :)

Skoldags.

Sitter o käkar frukost nu och lyssnar på creedence. Man får någon sån där mysig känsla när man lyssnar på dem! Jag tänker på när jag var liten och vi brukade åka på skidsemester (och upp till Norrland och släkten också) för då brukade vi lyssna på dem i bilen. Och radio guld såklart när vi var i Sundsvall till pappas förtjusning! Jag som var liten och aldrig hört såna gamla omoderna låtar gillade inte den radiostationen speciellt mycket så så fort det blev lite störningar när vi lämnade Sundvall för Gubbhögen så var jag snabb med att byta radiokanal!

Idag har vi bara två lektioner och slutar tolv, men jag antar att jag och Ida måste sitta och rita lite CAD på eftermiddagen. Man kan ju liksom inte sluta klockan tolv med gott samvete, det är ju trots allt bara lektionsbefriad tid, inte ledighet ;) haha. Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Happy tisdag!

home sweet home

Kom precis hem från skolan nu, så skönt så! Jag får verkligen en "feel good" känsla i mitt lilla krypin. Det är inte speciellt stort men ändå fyllt med saker man behöver och saker som gör mig glad!

Som ni vet så är det väl bara ca 2 veckor kvar tills jag fyller 22 (oj.....) så idag stannade jag på Nordstan och köpte en födelsedagspresent till mig själv. Jag är såå glad för den, tack Josephine :) Tänker inte säga vad det är för då får nära och kära spader....

Just nu sitter jag och dricker ett glas med A-fil, ska nämligen ut och springa snart och då kan man inte ha en massa mat skumpandes runt i magen. Så det får duga så länge! Spännande att se vart man kan springa häromkring då. Som sagt, springa skulle jag! Adjö.


En upptäcksfärd .

Vad skönt, ställde klockan på åtta, men snoozade lite och låg i sängen och tittade på tv. Nu sitter jag här i min soffa, dricker kaffe och lyssnar på musik. Kan ju säga att ljudet är lite klent i min dator, haha. Får kanske åtgärda det så småningom men det är ju ingen brådis med det så att säga! När jag har ätit frukost och vaknat till tänkte jag gå på en upptäcktsfärd och leta reda på en ICA-affär jag såg när jag flyttade hit. Det är alltid skönt med lite frisk luft! Det blir nog lite powerwalking dit, så man får röra lite på sig. Idag har vi bara en lektion, elteknik. Skönt värre! Snart ska jag väl haka på Ida och co och börja träna också. Ska få fram lite lust och ork först!

Det är på måndagar man laddar ur och laddar om, så det tänkte jag göra :) Adjö!

En ljusrosa, alldeles underbar gräddbakelse .

Ja, så sant så sant. Alldeles underbar! Det är såklart ingen riktig bakelse jag pratar om, utan en kjol såklart. Hade kvar ett presentkort på hm som jag tyckte det var dags att utnyttja. Tänkte ha den på fredag, för då är det kalas!

Lite kort på lägenheten för er därhemma kommer så småningom. Måste få fram lusten först, annars blir saker och ting ändå inte bra. Ska ta och diska och städa av lite nu. Pappa har iofs städat hela helgen här och fixat och donat, men jag måste ju ändå städa upp det jag har lyckats skita ner sen han åkte (hur mycket kan det blivit på 7 timmar?!). Ikväll blir det också tvmys framför min nya, fina tv, det är ju The break-up på 3:an.

Ciao.

What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams

Sista saken på plats, än så länge i vart fall.

Nu har pappa precis åkt hem, han har ju några timmar i bil innan han är hemma. I fredags när han kom hit så åkte vi direkt till Bäckebol och handlade lite mat, det blev kycklingsallad. En TV (som jag får i födelsedagspresent) följde också med hem vilket var underbart! Så det blev en kväll framför Let's dance såklart. Igår  var vi en sväng på IKEA och handlade en sänglampa, en lampa att ha över soffbordet, två tavellister och en det annat smått och gott. Jo just det, matta också! Till kvällen blev det färska räkor och Melodifestivalen, trevligt trevligt. Nu tänkte jag bege mig in till stan för att köpa ett hålslag, en hållare till hushållspapper och lite annat sånt där småkrafs som fattas. Men annars är allting på plats och det är mysigt! Ha en underbar söndag :)

Nästan klar, äntligen!

Nu är allt klart, nästan i alla fall! Pappa kommer på fredag och hjälper mig med det sista. Och en sväng till till Ikea eftersom att inte fanns förra helgen, så det blir skönt! Måste ju ha en matta under bordet men jag är nog den mest kräsna mattmänniskan i världen och sen är ju mattor så jäkla dyra! varför liksom?

Jag och Ida var nog de mest stressade människorna denna veckan och har på Eltekniken och ritat CAD som tokar. Igår vid halv två fastnade vi på ett tal i Elen och skulle fråga om vi verkligen skulle göra det än för det kändes som om han inte gått igenom det så insåg vi att vi nog var ikapp :) Och CADen har vi turligt nog också lyckats komma ikapp med, fast att vi missade första veckan  där man lärde sig grunderna i nya programmet. Vi kände oss väldigt nöjda, men ändå så ville man fortsätta plugga när vi var inne i ett sånt rasande tempo! Men vi fick lugna oss lite så vi åkte in till stan och handlade en present till Idas mamma som fyller år idag. En fika slank såklart ner också :) Sen provade jag mina blivande favoritskor också som jag har gått och suktat efter ända sen i somras. Och det bästa med dem är de inte går ur modet för det är ju ett par converse-skor! Så de ska jag inhandla när denna flyttcirkus är klar, oh yes.

Idag är jag alltså ledig eftersom vi har varit så effektiva i veckan så jag tänkte nog ta en promenad eller träna på nåt sätt, har varit väldigt dåligt med det på sista tiden. Men det har liksom varken funnits lust eller ork till det, men den kommer nog såsmåningom!

Detta var i alla fall en liten uppdatering i mitt lilla liv! Hoppas allt är bra därhemma, men det tror jag nog. Jag tycker min lilla lägenhet är mysig! Hallå, jag har ju liksom en alldeles egen "Walk in closet", vad mer kan är tjej önska sig?? ;) Nehe, dags att börja dagen kanske.. Adjö!

RSS 2.0