Coldplay, mekanik och kaffe

Så ser min kväll ut! Klockan är halv tolv och jag sitter FORTFARANDE och pluggar. Det betyder att jag inte direkt tycker att allt är lätt som en plätt. Så det är bara att nöta. vad göra när man har dugga på måndag? Typ en vecka för tidigt! Aj..
Imorse när jag vaknade tänkte jag ÄNTLIGEN! Torsdag=Bodycombat! Har gått och längtat hela dagen och när jag kommer hem och går in och kollar vilken tid det börjar (fast att jag egentligen vet, men man måste ju vara säker!) så är den klassen inställd! Fasen.. Så jag fick skynda mig iväg på spinning istället vilket var helt ok, men inte lika kul eftersom att det är en väldig skillnad på spinning och bodycombat! Men helt ok som sagt.
Nu är det nog trots allt dags att lägga sig, upp vid halv sju och PLUGG PLUGG PLUGG fredag lördag söndag. Nice weekend :)






Ibland längtar man tillbaks...






image2

Tisdag

Idag har jag varit och tränat igen, SatsCorePuls. Så himla jobbigt! men det är rätt kul :) så nu känner man sig duktig. Till och med så motiverad att jag har tänkt att plugga mekanik nu innan jag lägger mig. Klockan 21.47. Inte likt mig, vad har hänt?
Imorgon ska jag träffa Sofia! Det är nästan ett år sen. Även om det bara blir ett par timmar så. Det är ju alltid något! Det är bra att det händer lite saker ju, annars tänker jag för mycket!
Jaa, det är nog bäst att sätta igång med mekaniken medan motivationen finns. saknar min lilla Kola vääääääldigt mycket :(
Tjoflöjt!
image2

Bloggare, jag?

Jahopp, jag som alltid svurit att jag aldrig ska bli en bloggare. Här sitter jag nu ändå. Varför kan man ju fråga sig. Jag har nog inget bra svar. Kul att få skriva av sig kanske?

Idag är det den dagen jag har bävat för väldigt länge. Än så länge känns det ok, men det är ju idag det. Det är väl inte så att man dör precis. Men ibland, vissa dagar, då känns det som om man bara vill ge upp. Fast sån är ju inte jag!

Idag slog det mig att vi har dugga på måndag, i mekanik. UUUUUSCH, inte bra inte bra. Känns ok när jag läser boken och jag borde förstå och sen när jag sätter mig med uppgifterna är det bara tomt. Ska försöka ta tag i det nu. Jag måste ju om inte annat. Ska ju träna 18.30 så jag måste definitivt sätta igång med det, typ NU!

Idag kom de som ska flytta in i vår lägenhet efter oss och kollade. Det var trevligt. Dom bodde just nu båda två i en etta på 26 m2, TVÅ STYCKEN. Hur orkar dom??

nee, nu är det dags för mekanikplugg, döva det dåliga samvetet lite. Sen så är det ju alltid bra att vara sysselsatt så min hjärna hålls i schack. DET om något är ju bra.

RSS 2.0